Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal 6 yılın ardından mesleği ile ilgili çok önemli bir karar aldı!

Sinem Kobal 6 yılın ardından mesleği ile ilgili çok önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1987 yılında dünyaya gelen Sinem Kobal, en son 2017 yılında dizi setlerinde görünmüştü. 2001 yılında Dadı isimli dizideki Dilara karakteri ile büyük beğeni toplayan Sinem Kobal, çeşitli dizilerde önemli deneyimler elde etti. Özellikle Selena isimli dizideki performansı ile çok beğenilen oyuncu, 2006 ile 2009 yıllarında yayınlanan bu dizi ile unutulmazlar arasına katıldı.

Sinem Kobal, son yıllarda dizi setlerinde yer almıyor. 14 Mayıs 2016 tarihinde Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen oyuncu, bu evlilikten 2 çocuk sahibi. 2020 yılında Lalin dünyaya geldi. Ardından da 2022 yılında Leyla isimli kızlarını kucaklarına alan çift, mutlu bir süreç yaşıyor.

Üçüncü çocuk konusuyla da medyanın gündemine gelen oyuncu, “Yaşam belirtileri gösteriyorum artık” diyerek, uzun süredir ortalarda olmamasına gönderme yaptı.

Sinem Kobal, 2 çocuk annesi olmasına rağmen formda haliyle dikkatleri çekiyor. Oyuncu, “Her şey yolunda, çocuklar büyüyorlar. Yavaş yavaş projeleri okumaya başladım. Tekrar işimin başındayım” diyerek mesleğine geri döneceğinin ilk işaretlerini verdi.

Çocukların büyüdükçe kime benzedikleri soruları da soruluyor. Sinem Kobal, kızı Leyla’nın kocası Kenan İmirzalıoğlu’na çok benzediğini ifade etti.

Sinem Kobal 6 yılın ardından mesleği ile ilgili çok önemli bir karar aldı! 7

Oyuncu, Lalin’in ise daha çok kendisine benzediğini anlattı.

Sinem Kobal, “Her şey güzel olsun onlar için. Heyecanla büyümelerini bekliyorum” dedi.

Kenan İmirzalıoğlu’nun da baba olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Kobal, “Bence şahane bir baba, çok şanslıyım, teşekkür ediyorum ona” şeklinde konuştu.

Üçüncü çocuk sorularına yanıt veren Kobal, setlere geri dönme hevesinden bahsederek şöyle konuştu:

“Yok gerçekten ben çalışmayı da özledim. Üretmek de istiyorum. Önümüzdeki günlerde bakacağız.”

Sinen Kobal’ın bu sözlerine bakılınca uzun süredir hayranlarının merak ve özlemle beklediği proje günlerinin gelmekte olduğu anlaşılıyor.