Ana sayfa Dizi Haberleri Kendi ameliyatını bile izleyen Tansel Öngel için Hayat Bugün bir diziden çok daha fazlası!

Kendi ameliyatını bile izleyen Tansel Öngel için Hayat Bugün bir diziden çok daha fazlası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Bugün isimli Show TV dizisinde Kalp Cerrahı Aras karakteri ile yer almakta olan Tansel Öngel, doktorluk mesleğine duyduğu saygıyı ve merakı katıldığı programda anlattı.

Dizideki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Onedio’nun youtube kanalına konuk olan Tansel Öngel, izleyicilerden gelen soruları yanıtladı. Oyuncu, bir dağ gezisi sırasında ayağına balta saplandığını ve 21 saat sonra ancak doktor görebildiğini, bu süreçte kendi tedavisini kendisinin yaptığını anlattı.

Kendisinde cerrah olma arzusunu gördüğünü ifade eden Tansel Öngel, Hayat Bugün dizisindeki rolüne o kadar güzel oturmuş ki, böyle başarılı bir tercihte bulunulması dikkat çekti.

Tansel Öngel, “Cerrah olurdum, benden olurmuş” diye konuştu. Diziden çok önce Bolu’da yaptığı bir kamp sırasında ayağına balta saplanması ile oyuncu büyük bir sorunla yüzleşti. Öngel, yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti: “Köpeğimle birlikteydim, ayağıma balta girdi. Karavanı aşağıya indirmek zor oldu. 21 saat sonra doktora gidebildim, tabii ki mikrop kaptı. Küçük bir ameliyat yaptı. Sakın beni uyutma ben bu ameliyatı izleyeceğim dedim. Gerçekten de izledim. Orada bir cerrah olabileceğimi anlamıştım.”

Hayat Bugün dizisinden teklif gelince de çok sevindiğini anlatan ünlü oyuncu, her yeni bölüm senaryosu geldiği zaman bir ameliyat sahnesi var mı diye bakıyor.

Tansel Öngel, ameliyat sahnelerini çekmekten büyük keyif alıyor ve doktorluk mesleğine ilgisini de her fırsatta dile getiriyor.