Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını’nın finaline dair iddialar asılsız çıktı!

Yalı Çapkını’nın finaline dair iddialar asılsız çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yalı Çapkını dizisi Star TV ekranında o kadar büyük bir başarı kazandı ki, izleyiciler her yeni bölüm için Cuma akşamlarının gelmesini iple çekiyor. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, yine bir Gülseren Budayıcıoğlu hikayesinden oluşturuldu.

Geçtiğimiz günlerde medyada dizinin nasıl final yapacağına dair bir takım iddialar ortaya atılmıştı. Mert Razamzan Demir’in canlandırdığı ‘Ferit’ karakterinin iflas edince intihar ederek yaşamına son vereceği söylentileri yayıldı.

Bu söylentilerin ardından, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin nasıl final yapacağı da merak konusu oldu. TV eleştirmeni Sina Koloğlu, Yalı Çapkını’nın nasıl final yapacağını, yapım ve kanal tarafına sordu.

Yalı Çapkını'nın finaline dair iddialar asılsız çıktı! 7

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Koloğlu; Şu an dizinin yazılmış bir finalinin olmadığı sonucuna ulaştığını belirtti.

Sina Koloğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Final belli mi yani. Merak ettim sordum. Hem yapım tarafına hem de yayınlayan kanal tarafına. ‘Final kafalarda olur, her izleyicide. Ama o hiç bir zaman gerçekleşmez. Bu bir gerçek hikaye. Muhtelif finallari olabilir. Dizinin gidişatına göre değişir. Dizinin sezonuna göre değişir. Dizinin ne zaman biteceği şimdi bilinmiyor. Seyran’ın ya da Suna’nın kendi finalleri olacaktır mutlaka. Halis Ağa’nın da finali olacaktır. Bütün hepsi dizinin gidişatı ile oluşacaktır.’ Bana söylenenler özetle böyle.”