Ana sayfa Dizi Fragmanları Kendi Düşen Ağlamaz dizisi 6. yeni bölümde Alize’yi neler bekliyor?

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi 6. yeni bölümde Alize’yi neler bekliyor?

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, güçlü oyuncu kadrosu ve samimi anlatımı ile yaz aylarına damgasını vuran “Kendi Düşen Ağlamaz”, 27 Temmuz Perşembe saat 20.00’de altıncı bölümüyle ekranlara geliyor. Nurettin ve Sinem nişan hazırlıklarına başlıyor. Değişmeye başlayan Alize’nin buna tepkisi ne olacaktır? Alize yeterince değişmiş midir?

“Kendi Düşen Ağlamaz’ Babasının yeniden evlenmesine engel olmak için ani bir kararla onun onaylamayacağı bir genç ile nikah masasına oturmaya karar veren Alize’nin renkli ve sıcak hikayesini ekrana taşıyor.

Kendi Düşen Ağlamaz’ın altıncı bölümünde Alize’yi neler bekliyor? Alize, Tuğçe’nin oyununu görüp atağa geçmiş, Serkan ile evliliğini herkese ilan etmiştir. Her durumda dik durmaya çalışan Alize yaşananların ağırlığını yalnız kalınca anlayacak bu süreçte Serkan Alizenin yanında olacaktır.

Alize’nin arkadaşları, şaşkındırlar. Alize’nin evliliğini neden sakladığına, üstelik Tuğçe’nin de neden böyle bir şeye başvurduğuna anlam veremiyorlardır. Alize, arkadaşlarına karşı mahcup olsa da Tuğçe’ye çok kırgın ve kızgındır. Ama özür dilese, onu da affedecektir. Çünkü Alize, değişmeye başlamıştır. Yakınındakilerin mutlu olmasını istemektedir. Zaten ne olacaksa da bu yüzden olacaktır.

Alize’nin değişmeye başladığına Nurettin ve Sinem de ikna olmuş, nişan hazırlıklarına başlamaya karar vermişlerdir. Acaba Alize, “o kadar da” değişmiş midir?

Bu sırada Alize, Kadir’i de eski mutlu günlerine kavuşturmaya çalışmakta, onu çekildiği kabuktan çıkarmaya uğraşmaktadır. Onu, eski mesai arkadaşlarıyla buluşturmaya kararlıdır. Kadir’i geçmişteki başarıları için düzenlenen ödül törenine ikna etmeye uğraşırken aslında çok büyük bir sır perdesini aralamak üzere olduğunun farkında değildir. Alize, tüm ailenin tekrar kenetleneceğini zannederken nelere sebep olacaktır?