Ana sayfa Dizi Haberleri Kendi Düşen Ağlamaz dizisi en çok izlenen yaz dizisi oldu!

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi en çok izlenen yaz dizisi oldu!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında yayınlanan ve perşembe akşamları iyi reytingler almaya devam eden Kendi Düşen Ağlamaz bir aile dizisi olarak öne çıkıyor. Eğlenceli hikayesi ile izleyenleri kendisine çeken dizinin başrollerinde Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak bulunuyor.

Dizi kısa sürede geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Kendi Düşen Ağlamaz dizi projesi TRT1’in yaz dönemindeki en iyi çıkış yapan işi olarak da dikkatlerden kaçmıyor.

Tüm izleyici kategorilerinde geçen haftanın en çok izlenen dizisi olmayı başaran Kendi Düşen Ağlamaz sosyal medya ortamında da çok konuşulan bir proje haline geldi. Özellikle youtube’da yayınlanan videoların trendler listesine sıklıkla girmesi de önemli bir başka başarı olarak gözüküyor.

Youtube’da özelilkle fragmanları milyon izlenme oranlarına ulaştığı için Kendi Düşen Ağlamaz dizisi yaz döneminde hem reytingler hem sosyal medya hem de dijital video izleme sitelerinde çok ilgi gören bir proje konumuna geldi.

Hem hikayesi, hem de başarılı oyuncularıyla milyonların gönlüne taht kuran dizi geçtiğimiz perşembe akşamı ekrana gelen 6. bölümü ile her grupta 1. olarak rakiplerine büyük fark attı.

Alize ve Serkan arasındaki eğlenceli bir o kadarda çekişmeli evlilik oyunu, Nurettin ile Sinem’in kalpleri ısıtan aşkı izleyiciyi ilk günden itibaren içine aldı. Kendi Düşen Ağlamaz sürpriz gelişmelerle her perşembe TRT1’de yayınlanmaya devam edecek.