Ana sayfa Dizi Fragmanları Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde bu oyundan kaçamazsın!

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde bu oyundan kaçamazsın!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, başrollerini Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak’ın paylaştığı eğlenceli hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla milyonların gönlünde taht kuran Kendi Düşen Ağlamaz, 21 Eylül Perşembe akşamı on dördüncü bölümüyle ekranlara gelecek.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Alize ve Serkan arasındaki eğlenceli bir o kadarda çekişmeli evlilik oyununu konu alıyor.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin bu haftaki konusu şöyle; Alize, büyük sırrı öğrenmiştir artık. Herkes, bu sırrın yemek masasında ortaya çıktığını sanmaktadır ama durum bambaşkadır. Alize zaten o masaya geldiğinde sırrı bilmektedir. Kendisine en başından beri kurulan bu oyuna oyunla karşılık verir ve evi terk eder.

Alize’nin oyununa istemeyerek de olsa eşlik eden Serkan’ın ise içi hiç rahat değildir ve Alize’yi uyarır ancak Alize, babasına bir ders vermeye kararlıdır. Tüm aile ve arkadaşları çiftimizi barıştırmaya çalışır ancak arada verdikleri minik fireler, oyunun, bazıları tarafından anlaşılmasına yol açar.

Alize bunun üzerine el yükseltir ve işi, Serkan’ın tüm itirazlarına rağmen avukata taşır ve göstermelik bir dava açmaya karar verir. Ancak oyunun ne gerçeğe, gerçeğin ise oyuna ne zaman dönüşeceğini henüz kimse bilmemektedir.

Kendi Düşen Ağlamaz 21 Eylül Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de…