Ana sayfa Dizi Haberleri Kendi sınıfımı bile bu kadar özlemedim! Öğretmen dizisi niye ekrana dönemiyor?

Kendi sınıfımı bile bu kadar özlemedim! Öğretmen dizisi niye ekrana dönemiyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin geçen sezon ilk 4 bölümü yayınlanan ve büyük ilgi gören Öğretmen dizisinin çekimleri yoğun bir tempoda devam ediyor. Dizinin 5. bölümünden ilk fragman da paylaşıldı. Ancak hala ne zaman ekrana geleceği bilinmiyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında dizisinin orijinal hikaye ile örtüştüğünü ve bu durumda geriye 5 bölüm kalması gerektiğini yazmıştı. Ancak biliniyor ki, Medyapım 36 bölüm yayınlayacak ve Mayıs 2021’de de dizi final yapacak. En azından son resmi açıklama bu şekildeydi.

Öğretmen dizisinin nasıl şekilleneceği, 36 bölüm nasıl süreceği bir yana, ne zaman başlayacağı konusunda bile kafalar fena halde karışık. Fox TV’nin 7 gün yayında olan dizileri var ve Öğretmen dizisi hazır olma bile öncelikle kanalın bir diziyi feda etmesi lazım.

İzleyiciler ise sosyal medyada sabırsızlıklarını dile getiren yorumlarda bulunuyor. “Kendi sınıfımı bile bu kadar özlemedim” diye yorum yapan dizi hayranları, Öğretmen’in artık başlamasını istiyor.

Ancak Fox TV’nin paylaştığı fragmanda “Yakında” ibaresi vardı. Yani net bir tarih henüz yok. Öğretmen dizisi hayranlarına ise beklemek düşüyor.