Ana sayfa TV Programları Kendine İyi Bak 183. Bölümünü full hd izle! Kök hücre tedavisinin detayları!

Kendine İyi Bak 183. Bölümünü full hd izle! Kök hücre tedavisinin detayları!

tarafından ker_def

“Kendine İyi Bak”ta 183. Bölümünde; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel çocukların çok seveceği lezzetli tarifler verirken, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Seda Asfuroğlu Barutça meme estetiğine dair merak edilenleri yanıtlıyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gökhan Mamur’un çocukların bağışıklık sistemini güçlendirmek için ailelere önerilerde bulunacağı programda Moleküler Biyoteknoloji Uzmanı Vedat Burak Budak kök hücre tedavisiyle ilgili merak edilenler ve bilinmeyenleri paylaşıyor….Kendine İyi Bak

Kendine İyi Bak programının 183. bölümünü videodan full hd olarak izleyebilirsiniz…

Hayat senin baktığın kadar güzel! Yepyeni lezzetler keşfet, farklı insanlarla tanış, daha fazla bilgilen, her zaman sağlığına dikkat et ama hepsi için önce Kendine İyi Bak!

Sağlık alanında yeni gelişmeler, tedavi yöntemleri, sağlıklı zayıflama, estetik, göz-diş problemleri, ağrılar, kalp hastalıkları, beyin rahatsızlıkları gibi sağlıkla ilgili tüm sorunların ekrana geleceği Kendine İyi Bak’ta, Ebru Akel ünlü şefler, yemek bloggerları, diyetisyenler ve birbirinden ünlü konukları ağırlayacak.