Ana sayfa TV Programları Kendine İyi Bak 28 Mart Perşembe 305. Bölümü İzle

Kendine İyi Bak 28 Mart Perşembe 305. Bölümü İzle

tarafından ker_def

Kendine İyi Bak programı Show TV ekranında hafta içi izleyicilerle buluşmakta. Ebru Akel’in sunuculuğunu üstlendiği programın 305. bölümü 28 Mart Perşembe günü ekrandaki yerini aldı.

Kendine İyi Bak 305. Bölümünde; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel bayat ekmek, kurabiye ve bisküvileri atmayıp; onlardan armutlu tart yaptı. Ekmek Ustası Diler Terzi’nin zeytinyağlı, biberiyeli, zeytin dilimli İtalya’nın en sevilen ekmeği focaccia tarifi ve evde ekmek yapmanın tüm püf noktalarını verdi.

Programda, on parmağında on marifet olan VJ, DJ, Köşe Yazarı, İşletmeci ve Şarkıcı Oben Budak keyifli sohbetiyle konuk oldu. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan diş sağlığına dair merak edilenleri anlattı.

Ayrıca Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetik ve özgüven arasında nasıl bir bağ var, hastalar estetik öncesinde ve sonrasında neler hissediyor sorularını yanıtladı. Kendine İyi Bak programının 28 Mart Perşembe günü ekrana gelen bölümünün tamamını videodan izleyebilirsiniz.