Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman’dan ayrılan Ragıp Savaş’a, Burak Özçivit böyle veda etti…

Kuruluş Osman’dan ayrılan Ragıp Savaş’a, Burak Özçivit böyle veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dönem dizisi Kuruluş Osman, atv’de dün akşam 54. bölümüyle ekrandaydı. Dizide heyecan yüklü anlar yaşandı. Reytinglerin ve sosyal medyanın da zirvesinde yer alan bölümde, Dündar Bey, günahlarının bedelini ödedi ve infaz edildi.

Heyecanlı bir bölümle ekrana gelen dizi, Total ve ABC1 gruplarında günü birinci bitiren dizi, AB’de ise Sadakatsiz’in ardından ikinci sırada yer almayı başardı. #ZaferHakkındır etiketiyle sosyal medyada da çok konuşulan dizide Osman Bey’in ihaneti ortaya çıkan amcası Dündar’ı infaz etmesi ve Söğüt’e saldıran Nikola’nın planını bozması da merakla izlenen anlardı.

Burak Özçivit’in Osman Bey’i canlandırdığı dizide Dündar Bey karakterine de usta oyuncu Ragıp Savaş hayat veriyordu. Yeni bölümde Dündar Bey’in sonu merak edilmekteydi.

Kuruluş Osman'dan ayrılan Ragıp Savaş'a, Burak Özçivit böyle veda etti... 10

Osman Bey tarafından ele geçirilip Kayı Obası’na getirilen Dündar Bey, ahali tarafından da büyük tepki gördü. İhanetini itiraf eden Dündar Bey’in infazına karar verildi. Son isteği ölümünün Osman Bey’in elinden olmasıydı. Dündar Bey, Bayhoca’yı öldüren okla vuruldu ve günahlarının bedelini ödedi.

Bu sahne ile birlikte Ragıp Savaş da diziye veda etmiş oldu. Sevilen oyuncu, başarılı performansıyla övgüler alırken, dizide birlikte rol aldığı arkadaşlarıyla bir veda pozu da verdi.

Burak Özçivit, instagram sayfasından “Yolun açık olsun abi, seni seviyoruz, iyi ki birlikteydik” notuyla pasta kestikleri veda anlarını paylaştı…

Kuruluş Osman'dan ayrılan Ragıp Savaş'a, Burak Özçivit böyle veda etti... 11

Kuruluş Osman'dan ayrılan Ragıp Savaş'a, Burak Özçivit böyle veda etti... 12

Kuruluş Osman'dan ayrılan Ragıp Savaş'a, Burak Özçivit böyle veda etti... 13