Ana sayfa Dizi Haberleri Kendisini Disney Plus ve Fox TV ile sınırlandıran Hande Erçel’in kariyerinin zirvesindeyken düştüğü duruma bakın!

Kendisini Disney Plus ve Fox TV ile sınırlandıran Hande Erçel’in kariyerinin zirvesindeyken düştüğü duruma bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın sunduğu cazip iş teklifi ile birçok ünlü isim gibi Hande Erçel de platformun işlerinde yer almak için özel bir anlaşma yaptı. Tabii ki çok yüksek bir bedelle yapılan bu anlaşma neticesinde Fox TV dışında da başka bir kanalda göremeyeceğimiz oyuncu kendisini fazlasıyla sınırlandırdı.

Popülerliğinin zirvesinde olduğu bir dönemde aynı Demet Özdemir gibi, Hande Erçel de sadece belirli projeler için görüşmeler yapabiliyor. Hande Erçel ya Disney Plus için bir dijital dizide yer alabilir ya da kardeş kuruluş olarak bilinen Fox TV’de yayınlanacak bir dizi için görüşme yapabilir.

Kariyerinin zirvesindeyken ve Netflix gibi çok etkili bir platformda dünyanın dört bir yanına yayılma imkanını bir kenara bırakarak Disney Plus ile anlaşmak, farklı karakterleri canlandırma imkanını sadee Fox TV dizileri ile sınırlandırmak ne kadar mantıklı?

Hande Erçel hayranlarının da kafasında soru işareti yaratan bu durum ne yazık ki, oyuncunun proje beğenmesini de zorlaştırıyor. 1 yıldan daha uzun süredir setlerde yer almayan ve hayranlarının da heyecanla beklediği Hande Erçel, bu süreçte yüzünü dinlendirmiş olabilir ama, dizi piyasası o kadar hareketli ki, yeni yeni oyuncular öne çıkıyor ve bazı yüzler de hızla eskiyor.

Kendisini Disney Plus ve Fox TV ile sınırlandıran Hande Erçel'in kariyerinin zirvesindeyken düştüğü duruma bakın! 8

İşte böyle bir dizi piyasasında Hande Erçel hala yeni proje için görüşmeler yapıyor, senaryolar okuyor ama bir türlü de net karar çıkmıyor. Basına yansıyan haberlere göre; Hande Erçel için şu anda gündemde iki farklı dizinin olduğu biliniyor. Oyuncu da bazı projeler için görüşmeler yaptığını duyurmuştu.

Oyuncunun yapabildiği tek açıklama da şöyle: “Şu an konuştuğumuz birkaç proje var. En yakın zamanda netleşecek, inşallah güzel şeyler olacak.”

Hande Erçel kendisine uygun proje arıyor ama Disney Plus ve Fox TV ile bizzat kendi kendisini sınırlandırdığı için de aradığı gibi bir senaryo bulması daha da zorlaşmış gözüküyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu ile görüşmeler yapan oyuncunun, Disney Plus için hazırlanan ve bir deniz kızının hikayesini anlatan dijital dizide olma ihtimali var. Ayşe Üner Kutlu’nun senaryonu yazdığı dizi bir yaz hikayesi olarak düşünülüyor ve çekimler için bir hayli zaman var.

Bir de Hande Erçel’in televizyon dizisinde yer alması ihtimali de var ki, bu projede de oyuncunun Burak Deniz ile başrolde yer alması mümkün olabilir.

Kendisini Disney Plus ve Fox TV ile sınırlandıran Hande Erçel'in kariyerinin zirvesindeyken düştüğü duruma bakın! 9

Aşk Laftan Anlamaz isimli dizide yine bu ikili bir araya gelmiş ve çok başarılı bir süreç yaşanmıştı. Bu sefer de ikilinin İçimdeki Yabancı isimli yeni bir dizide buluşma ihtimali belirdi.

Hande Erçel artık romantik komedinin yanı sıra dram yapımlarında da rol almak istiyor ve bu konuda da verdiği karar net. Hayranları da oyuncuyu farklı rollerde görmek istiyor. Oyuncunun kariyeri için de bu tür farklı bir karakter çok iyi adım olacaktır.

İçimdeki Yabancı dizisi de hikayesi yeni yeni oluşturulan ve dram yüklü bir dizi olacak. Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin bu hikayede buluşma ihtimali bulunsa da henüz her şey net değil. Kişilik bozukluğu yaşayan ve farklı kişilikler ortaya koyan bir adamın hikayesi olarak öne çıkan İçimdeki Yabancı’nın senaristi Ethem Özışık.

Senarist Ethem Özışık daha önce Poyraz Karayel, Söz, Maraşlı ve Teşkilat isimli televizyon dizilerinin de hikayesini yazarak büyük dikkat çekti. Ayrıca hikayesi Özışık’a ait olan Yarım Kalan Aşklar isimli dijital dizinin de çok beğenildiğini söylemek gerekiyor.

Ünlü oyuncunun boşlukta kaldığı bu dönem en azından yeniden Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’ne tekrar kayıt olması ile bir işe yarayacak gibi gözüküyor. Diziler nedeniyle okulunu donduran Erçel, yeniden okula dönme kararı alarak kendisini geliştirme adına iyi bir adım atmış durumda.