Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisinin birinci bölüm reyting sonuçları beklendiği gibi olmadı

Yürek Çıkmazı dizisinin birinci bölüm reyting sonuçları beklendiği gibi olmadı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları artık yeni bir dizi var. Yürek Çıkmazı, Masumlar Apartmanı dizisinin bıraktığı boşluğu doldurmak için izleyicilerle 1 Kasım Salı akşamı buluştu.

Sezonun en iddialı projelerinden birisi olarak ifade edilen dizinin ilk bölümü sosyal medyada büyük ilgi gördü. Geniş bir kitleyi etkileyen dizi için çok olumlu yorumlar yapıldı. Alp Navruz özellikle Halil karakteri ile öne çıktı. Peki Yürek Çıkmazı dizisinin 1. bölüm reyting sonuçları nasıl geldi? Yürek Çıkmazı dizisi reytinglerde beklentileri karşılayabildi mi?

Yürek Çıkmazı 1. bölüm reyting sonuçları açıklandı. Yürek Çıkmazı 1. bölüm reyting sonuçları beklendiği gibi gelmedi. Dizinin çok iyi bir açılış yapacağı tahmin ediliyordu ama reyting oranları ortalamaya yakın gerçekleşti. Tüm kişiler kategorisinde dokuzunculuk elde eden dizi, AB grubunu ise sekizinci sırada tamamladı. ABC1’de de dizinin beşincilik elde ettiğini ve en iyi reytingin de bu kategoride geldiğini belirtelim. Yürek Çıkmazı için ilk bölüm reytinglerinin kötü olmasa bile, beklenen çok iyi reytinglerin gelmediğini söylememiz yanlış olmayacaktır. İkinci bölümde dizinin iyi bir sıçrama yapma ihtimali bulunuyor.

Salı rekabetinde zaten tüm kanallar zorlanıyor. Özellikle Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi öne çıkan bir yapım oldu.Üç Kız Kardeş ise ikinci sezonunda hikaye gücü ile etkili olmayı sürdürüyor. Ayrıca Baba isimli Show TV dizisinin de kendisine bağlı bir kitlesi var. İşte böyle bir ortamda artık Yürek Çıkmazı dizisinin de bu önemli rekabette yer alacağını görebiliyoruz.

Yürek Çıkmazı dizisi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini ekranlara taşıyacak.

Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta’yı bir araya getiren projede; Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Yürek Çıkmazı dizisinin 8 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan ikinci bölüm fragmanı paylaşıldı: