Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Alışık’ın oğlu Sadri Alışık ilk röportajında babasıyla ilişkisini de anlattı!..

Kerem Alışık’ın oğlu Sadri Alışık ilk röportajında babasıyla ilişkisini de anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Türk sinema tarihinin en önemli karakterlerinden biri olan Turist Ömer’le tanıdığımız usta sanatçı Sadri Alışık’ın adını taşıyan torunu Sadri Alışık, aile geleneklerini devam ettiriyor.

Frankenstein, Esaretin Bedeli, Guguk Kuşu gibi büyük prodüksiyonlu oyunlara bu sezon Amadeus ve Timsah Ateşi adlı yeni oyunlar ekleyen, Sadri Alışık Çolpan İlhan Tiyatrosu’nun yönetici kadrosunda yer alan Sadri Alışık ilk röportajını Sabah Gazetesi Günaydın ekinden İlker Gezici’ye verdi.

Kerem Alışık ile Sibel Turnagöl’ün tek oğlu olan Sadri Alışık da ailesinin izinden gidip tiyatroya gönül verdi. Sadri Alışık, yöneticisi olduğu sahneleri için “Sanatçı bir aileden geldiğim için tiyatronun maddi tarafını sonra düşünüyorum. Maddiyattan çok manevi tatmin duygusu yaşıyorum” diye konuştu

Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık ilk röportajında babasıyla ilişkisini de anlattı!.. 7

“Babamla arkadaş gibiyiz” açıklamasını yapan Sadri Alışık, “Ondan çok şey öğrendiğim, tüm konuları danıştığım biri. Sonuçta babam buranın Genel Sanat Yönetmeni. Bana çok güvenir. O konuda çok şanslıyım. Onu mahcup etmemek için çabalıyorum.

Tabii ki ömrünü tiyatroya adayan babaannemin kültüründen geldiği için, babamın da işini aşkla yaptığını gördüm. Ben de aynı aşkla yapıyorum” şeklinde konuştu.

Tiyatroda iddialı prodüksiyonlar yaptıklarını ve bu konuda mütevazı olmaya gerek görmediğini belirten Sadri Alışık, yok. “Guguk Kuşu, Frankenstein, Esaretin Bedeli, Amadeus gibi iddialı işler yapıyoruz.

Biz küçücük salonlardan bu kocaman salonlara geldik. Gelinen noktada büyük çabalar ve ıstıraplar var. Bu zahmeti çekerek rahmete ulaştık. Üreterek çalışmaya devam ediyoruz” dedi.