Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Alışık’tan büyük iddia! Bir Zamanlar Çukurova’da her şey değişti!

Kerem Alışık’tan büyük iddia! Bir Zamanlar Çukurova’da her şey değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs pandemisi nedeniyle mecburen ara vermek durumunda kalan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ekibi bir süredir yoğun tempoda çalışıyor. Adana’nın sıcağına aldırış etmeden stok bölümler çekerek ilerleyen ekip, yakında izleyicilerin karşısında olacak.

Dizini afiş ve tanıtım filmi çekimleri için bir araya gelen oyuncular şıklık yarışındaydı. 1970’li yılların dönem kıyafetleri içinde poz veren oyuncular, Dizi TV programına konuştu. Fekeli karakterine hayat vermekte olan Kerem Alışık, dizinin yeni sezonu için bir hayli iddialı.

Alışık’a göre yeni dönem çok farklı olacak. Nazan Kesal ve Furkan Palalı’nın da kadroya katılması ile büyük değişim bekleniyordu.

Kerem Alışık bu değişimin gerçekleşeceğini belirten sözleriyle büyük dikkat çekti. Alışık, şunları söyledi:

“Aynı mutluluğa aynı heyecana katılıyoruz. Yeni bir dönem yeni bir sene,malum şartlar yüzünden ara verdiğimiz dizimize tekrar yeni sezonda başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel olacak, daha heyecanlı daha umutlu daha farklı sahneler ve senaryo bizi sevenlerin, izleyicilerimizin karşısında olacağız. Bunun coşkusu var içimizde.”