Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek diyorsa gerçektir! Bir Zamanlar Çukurova bu sezon bomba gibi olacak!

Hilal Altınbilek diyorsa gerçektir! Bir Zamanlar Çukurova bu sezon bomba gibi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizi ekibinin afiş ve tanıtım filmi çekimleri yapıldı. Dönemin zarafetini yansıtan stiliyle ve güzelliği ile göz kamaştıran Hilal Altınbilek, ilk iki sezonda Züleyha karakteri ile büyük bir çıkışa imzasını attı. Birçok kişi için ‘yılın kadın oyuncusu’ unvanını gönüllerde kazanan oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova’nın 3. sezonunda da en çok konuşulan isimlerin başında gelecek.

Hilal Altınbilek heyecanını gizlemedi. Dizi TV programına konuşan oyuncu, “İnanın seyirciler kadar ben de çok özledim. Beklenmedik bir kesintiye uğradı, sektörde bizim dizi de. Çok heyecanlıyım, başlıyoruz. İnşallah çok güzel bir sezon olacak” ifadelerini kullandı.

Züleyha karakterinin neler yapacağı merak konusu? Başına gelmeyen dert kalmayan Züleyha, dizi izleyicilerinin en çok üzüldüğü isimlerin başında geliyor.

İlk iki sezonda toplam 63 bölüm yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 3. sezonuna 64. bölümle birlikte başlayacak. Hilal Altınbilek dizinin yeni bölümünün senaryosunu okuduktan sonra bir hayli iddialı konuşabildiğini söyledi.

Oyuncu, yeni sezon için ‘bomba olacak’ tabirini de kullandı. İşte Hilal Altınbilek’in Bir Zamanlar Çukurova hayranlarının heyecanını artıracak sözleri:

“Bu sezon artık bomba olacak diyebilirim.Öyle görünüyor. Biz de sadece ilk bölümü okuyabildik. Onu okuduktan sonra öyle bir öngörüye sahip oldum. Müthiş bir sezon. Seyircinin ‘ohhh’ diyebileceği bir sezon olacak. O yüzden de ayrı bir heyecanlıyız. ”