Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bursin basını eleştirirken, partneri Nilperi Şahinkaya’nın gönlünü aldı!

Kerem Bursin basını eleştirirken, partneri Nilperi Şahinkaya’nın gönlünü aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtube’da yayınlanan Zeynep Ocak’ın sunduğu “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” programına konuk olan Kerem Bursin, Yaşamayanlar dizisindeki rol arkadaşı Nilperi Şahinkaya’nın ağzının koktuğunu söyleyerek olay yaratmıştı.

Bursin, şöyle konuşmuştu: “Yaşamayanlar’daki partnerim Nilperi Şahinkaya başkaydı. Öpüşme sahnemiz var mesela. Nilperi soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da “Gel beni öp” diyordu..”

İşte bu ifadeler basında haber olarak yer alınca Nilperi Şahinkaya, instagram hesabından bu haberlere yönelik eleştiriler getirdi.

Şahinkaya, “Kerem Bursin’le öpüşme sahnemizden önce, set yemeği olarak tavuklu dürüm geldi. İçinde soğan, sarımsak yoktu, fakat Kerem ile aramızda bi espri olarak böyle kaldı. O dürümü de Kerem’le beraber yedik. Çirkin çirken manşetler okudum, bu manşetleri atanları kınıyorum” notu paylaştı.

Ardından da Kerem Bursin, rol arkadaşının gönlünü alan aşağıdaki paylaşımı yaptı:

“Birlikte çalışmaktan çok keyif aldığım sevgili arkadaşım Nilperi ile ne denli rahat ve eğlenerek çalıştığımızın bir kanıtı olarak aramızdaki samimiyete dayanarak esprisini yaptığımız bir set anımızı sizlerle paylaşmak istedim. Bu anının yanlış yorumlanıp basında rahatsız edici ve arkadaşımı incitici bir şekilde yer almasını kınıyorum.”

Kerem Bursin basını eleştirirken, partneri Nilperi Şahinkaya'nın gönlünü aldı! 7