Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin bomba gibi dönüyor! Hem de bomba bir partnerle!

Kerem Bürsin bomba gibi dönüyor! Hem de bomba bir partnerle!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi sona erdikten sonra bir süreliğine setlere ara veren ve elde ettiği ünün tadını çıkaran Kerem Bürsin’in yeni projesiyle ilgili ilk bilgi nihayet geldi. Yakışıklı oyuncu, bomba gibi bir partnerle setlere geri dönmeye hazırlanıyor.

Başrolünü Hande Erçel’le paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin dünyanın neredeyse yarısında gösterilmesinden sonra adını sınırların dışına çıkaran Kerem Bürsin bir süredir tatil yapıyor ve ününün tadını çıkarıyordu. Yakışıklı oyuncu en son İspanya’ya gerçekleştirdiği iki seyahatinde buradaki hayranlarını çılgına çevirmiş ve ülkenin medyasında geniş yer bulmuştu.

Kerem Bürsin’in bundan sonra ne yapacağını da herkes çok merak ediyordu. Ortada söylentiler olsa da bir türlü net bir açıklama yapılmamıştı. Ancak nihayet Kerem Bürsin’le ilgili bir haber geldi. TV100’ün haberine göre Kerem Bürsin Disney Plus için bir film çekecek.

Kerem Bürsin bomba gibi dönüyor! Hem de bomba bir partnerle! 7

Bürsin’in bu filmdeki partneri ise son günlerin en parlak oyuncularından biri olan Pınar Deniz olacak. Halen Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteriyle kariyerinde büyük bir yükseliş yaşayan Pınar Deniz ve Kerem Bürsin’in nasıl bir çift olacağı çok merak ediliyor.

İki yıldız oyuncunun yer alacağı projeyle ilgili henüz herhangi bir bilgi yok. Ancak çok iddialı olacağı kesin. Bu iki ismin bir araya gelmesi hayranlarını da çılgına çevirecek. Nitekim gelen ilk tepkiler ikilinin birbirine çok yakıştığı yönünde.

En son dünyaca ünlü oyuncu Antonio Banderas’ın davetiyle İspanya’ya giden ve burada Paskalya etkinliklerine katılan Kerem Bürsin İspanyol basınında da geniş yer bulmaya devam ediyor. En son Marie Claire dergisinin İspanyol edisyonunda çıkan yazıda Kerem Bürsin övgülere boğulurken yakışıklı oyuncunun dokunduğu her şeyin altına dönüştüğü belirtilmişti.