Ana sayfa Sosyal Medya İlker Aksum ve Tuba Ünsal’lı Aşkın Ömrü filmi için geri sayım başladı!..

İlker Aksum ve Tuba Ünsal’lı Aşkın Ömrü filmi için geri sayım başladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Ramo adlı dizide ‘Hasan’ olarak izlediğimiz oyuncu İlker Aksum ile tiyatro sahnesinde Adı Aylin adlı oyunla izleyici karşısına çıkan oyuncu Tüba Ünsal, Aşkın Ömrü adlı sinema filmi için bir araya geldi.

İki ünlü ismin baş rolü paylaştığı romantik komedi türündeki  Aşkın Ömrü  filmi 8 Temmuz’da vizyona girecek.  Yapımcılığını Statu Pictures’in yaptığı, yönetmen koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun oturduğu, senaryosunu Pınar Çıplıoğlu’nun kaleme aldığı projede Tuba Ünsal, ‘Selen’ karakterini İlker Aksum ise ‘Anıl’ karakterini canlandırıyor.

Ünsal ve Aksum filmde evli bir çifti canlandırıyor. Filmin afişini instagram hesabından paylaşan Tuba Ünsal, heyecanını takipçileriyle paylaştı.

İlker Aksum ve Tuba Ünsal'lı Aşkın Ömrü filmi için geri sayım başladı!.. 7

Çekimleri İstanbul’da gerçekleşen filmin afişi de dikkat çekici. Tuba Ünsal paylaşımına ‘Çok yakında’ yazdı. Bu paylaşımlardan sonra ikilinin hayranları filmi dört gözle beklemeye başladı. Oyuncunun paylaşımının altına takipçileri tarafından, ‘Siz varsanız izlenir’, ‘Gişesi bol olsun’, Hayırlı olsun’ gibi pek çok yorum yapıldı.

Aşkın Ömrü filmi 8 Temmuz’da beyaz perdede izleyici ile buluşacak.. Filmin konusu şöyle; Saf bir adam olan Anıl, bu zamana kadar kadınlar tarafından kullanılmıştır. Anıl’ın en yakın arkadaşı olan Korkmaz, arkadaşını bu durumdan kurtarmanın yolunu arar. Anıl’ın kadınlar tarafından kullanılmasını istemeyen Korkmaz, eşi Melis’in dans okulundan tanıştığı arkadaşı Selen ile Anıl’ı tanıştırmaya karar verir. Tanışıp bir ilişkiye başlayan Selen ile Anıl, bir süre sonra kendilerini nikah masasında bulur. Ancak Selen’in bir yalanının ortaya çıkması her şeyin alt üst olmasına neden olur.