Ana sayfa Sosyal Medya Ahmet Kaya’nın hayatı film oldu! Oyuncu Serdal Genç sanatçıya benzerliğiyle şaşırttı!..

Ahmet Kaya’nın hayatı film oldu! Oyuncu Serdal Genç sanatçıya benzerliğiyle şaşırttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Bugüne kadar Hep Yek 4: Bela Okuma Altan, Bizim Semtin Çocukları, Cin-Si Bozuk, Hep Yek 3: Titrettin Beni, Vatanım Sensin, Bir Kahramanın Rüyası, Güzel İkili ve Adana İşi gibi yapımlarda rol alan oyuncu Serdal Genç, müzisyen Ahmet Kaya’yı canlandırdı.

1980 ve 1990’larda çıkardığı albümler ve verdiği konserlerle müzik dünyasına damga vuran müzisyen Ahmet Kaya’nın hayatı film oldu. Kudret Sabancı’nın yönetmenliğini üstlendiği filmde, sanatçının gençliğini oynayan Serdal Genç, 25 kilo alarak rolüne hazırlandı. Başarılı oyuncunun büyük değişimi hayranlık uyandırdı.

Oyuncu Serdal Genç, Ahmet Kaya’nın gençliğini oynadığı sinema filminden bir kareyi sosyal medyasından paylaştı. İki yıl önce çekilen filmdeki rolü için 25 kilo alan oyuncu fotoğrafı, “Sizce bu kim? Çocukluğumdan beri hayranı olduğum adamı oynama şansı edindim, çok mutluyum” notuyla paylaştı.

Ahmet Kaya'nın hayatı film oldu! Oyuncu Serdal Genç sanatçıya benzerliğiyle şaşırttı!.. 7

Bu fotoğrafı paylaşan Serdal Genç, değişimiyle takipçilerini şaşırttı. Oyuncu, sıkı rejimle eski kilosuna geri döndü. Kudret Sabancı’nın çektiği filmde, 1995 yılında kadar Ahmet Kaya’yı canlandıran Serdal Genç, rolü için 105 kiloya çıktıktan sonra sıkı bir diyetle eski formuna geri döndüğünü de belirtti.

Ahmet Kaya’nın, 1995 yılından sonraki hayatını Celil Nalçakan’ın oynadığı filmin çekimleri pandemi öncesi tamamlanmıştı. Pandemi nedeniyle çekim sonrası hazırlıkları yapılamadığından ise vizyon tarihi ertelenmişti. Ahmet Kaya’nın çıktığı bir yolculuğun hikâyesini konu alan filmde ayrıca Ezgi Şenler de rol alıyor.