Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, Can Yaman ve Akın Akınözü… Ağustos ayında biri, diğerlerine fena fark attı!

Kerem Bürsin, Can Yaman ve Akın Akınözü… Ağustos ayında biri, diğerlerine fena fark attı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Üçü de son dönemin öne çıkan jönlerinden. Can Yaman, Erkenci Kuş dizisiyle şöhreti yakalarken Akın Akınözü, Hercai dizisiyle büyük bir çıkış yaptı. Kerem Bürsin ise son dizisi Sen Çal Kapımı ile dünyanın bambaşka ülkelerinde bir anda Hollywood yıldızlarının şöhretine ulaştı.

Sosyal medyada ilgiyle takip ediliyor üç oyuncu. Başrollerinde yer aldıkları yapımlarla farklı ülkelerde hayran sayısını giderek yükseltmekteler. Türk dizilerinin daha çok revaçta olduğu bir dönemde, oyuncuların tanınırlığı da dünya genelinde artıyor.

Bu gelişmelerle birlikte sosyal medyanın da yaygınlaşmasıyla Türk oyuncuları, hatırı sayılır bir kitleye hitap etmeye ve ilgisini çekmeye başladı. Sosyal medyada yapılan yorumlara bakıldığında, pek çok farklı dilde oyunculara gelen övgü dolu sözler, beğeni mesajları görülmekte.

Can Yaman’ın özellikle son dönemde İtalya’da edindiği şöhretle birlikte ülkede iki yıldır farklı projelerde rol alıyor olması, oyuncunun Türkiye gündeminde de sürekli yer almasını sağlıyor.

Akın Akınözü ise Hercai ile birlikte dizinin yayınlandığı ülkelerde çok büyük bir hayran kitlesi edindi. Ardından geçtiğimiz sezon yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi ile de başarısını sürdürerek sosyal medyanın gündeminden düşmedi.

Kerem Bürsin ise Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinden sonra başka dizide oynamadı ama özellikle bir kaç kez ziyaret ettiği İspanya’da günün adamı olmayı başardı. Sürekli sosyal medyada konuşuluyor, gündem oluyor.

Bu üç oyuncuya Ağustos ayı içinde sosyal medyadan gelen iletilere bakıldığında, binlerce mesaj aldıkları görülmekte. Sosyal medya ölçümleme servislerinden birisi olan Adba tarafından yapılan incelemede, Akın Akınözü’nün, rakiplerine ciddi bir fark attığı da görülüyor…

Akınözü, twitter’da Ağustos ayında 321 bini geçen tweet sayısı ile Can Yaman ve Kerem Bürsin’i sollamış görünüyor! Can Yaman ile arasındaki ileti farkının 100 bin den fazla olması dikkat çekiyor…

211 bini geçen tweet sayısı ile Can Yaman’ı takip eden isim Kerem Bürsin de 188 bini aşkın tweet ile konuşulmuş. İkili arasındaki fark çok fazla değil ama Akın Akınözü’nü pek yakalayabilmiş görünmüyorlar! Bunda Akınözü’nün henüz sezon sonunda biten dizisinin de etkisinin olduğu tahmin ediliyor. Can Yaman ve Kerem Bürsin, uzun süredir ekrandaki dizilerden uzaklar. Bu durum da iki oyuncunun biraz daha az gündeme gelmesine neden oluyor…