Ana sayfa Sosyal Medya Seversin dizisinin başrolü İlayda Alişan veda paylaşımı yaptı, herkesi şaşırttı!

Seversin dizisinin başrolü İlayda Alişan veda paylaşımı yaptı, herkesi şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin dizisi, romantik komedi yapımı olarak yaz ekranında yayınlanmaya başladı. İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün çok beğenilen partnerliği ile birlikte dizinin sadık bir izleyici kitlesi var. Çarşamba akşamları yayınlanan Seversin dizisiyle ilgili bir paylaşım ise heyecan yaşattı!

Dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği ile ilgili sosyal medyadan bilgi almaya çalışan izleyiciler, İlayda Alişan’ın instagram sayfasından gözü yaşlı bir fotosunu görünce,  çok şaşırdı. Asya ve Tolga’nın romantik aşklarını her hafta izlemekten keyif alanlar, ilk etapta bu veda içerikli paylaşım sonrası dizinin biteceğini düşündü.

Ancak durum çok başkaydı! İlayda Alişan, Masumiyet dizisindeki hızlı çıkışından sonra bu kez bir romantik komedi dizisinde izleyiciyi kendisine hayran bırakıyor. Genç oyuncu, karşılıkla kamera karşısındaki uyumları kadar kamera arkasında da iyi anlaştığı Burak Yörük ile beğenilen ekran partneri oldu.

Kanalın yaz boyu ekrana gelen dizisinin bu hafta 7 Eylül Çarşamba akşamı 15. bölümü yayınlanacak. Henüz günü de değiştirilmeyen dizinin 15. bölümünün final olmadığı da yayınlanan fragmandan biliniyor.

‘Yeni bölüm’ ibaresiyle yine her zamanki gününde yayınlanacak 15. bölüm. Fakat bu bölümle birlikte dizide bazı değişimler yaşanacak! İlk bölümden itibaren diziyi çeken yönetmen Serdar Gözelekli projeden ayrıldı!

İlayda Alişan’ın vedası da yönetmen Gözelekli’nin setteki son gününden bir kare ile kendisine duygusal sözlerini kapsıyordu.

İlayda Alişan, 15. bölümün son sahnesinin de çekilmesinin ardından tüm ekip ve oyunculara veda eden Yönetmen Serdar Gözelekli’ye sarıldığı o anlarda duygularına hakim olamadı.

Seversin dizisinin başrolü İlayda Alişan veda paylaşımı yaptı, herkesi şaşırttı! 8

Genç oyuncu, Gözelekli’ye “Hocam ne zor veda etmek. Gözündeki her bir parıltıya, kalbine, öğrettiklerine, her sabah sıcacık yüreğinle kucaklayışına ne çok teşekkür sığar. Şimdi de ben kocaman kucaklıyorum seni sevgimle. Yolun açık olsun” notuyla veda etti.

Seversin dizisinin başrolü İlayda Alişan veda paylaşımı yaptı, herkesi şaşırttı! 9

İlayda Alişan’ın bu duygu yüklü vedası başta dizinin final yaptığına yoruldu ancak daha sonra Seversin dizisinin yoluna devam ettiği, Gözelekli’nin projeden ayrıldığı anlaşıldı. Yeni yönetmenle yeni sezonda devam edecek olan Seversin ile ilgili şimdilik bir final durumu söz konusu değil…