Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingde ilk 10’a giremeyen Tuzak ve Bir Peri Masalı’nın sosyal medya zaferine Çöp Adam darbesi!

Reytingde ilk 10’a giremeyen Tuzak ve Bir Peri Masalı’nın sosyal medya zaferine Çöp Adam darbesi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları ekranda tam 7 dizi birden yayınlanmakta. Bu dizilerin birbirleriyle rekabetinde ilginç sonuçlar ortaya çıkıyor! Kimileri reytingleriyle ilk 10 tablosuna giremese de sosyal medyada ayrı bir başarı hikayesi yazıyor!

Bu hafta 7 Aralık akşamı ekranda Star TV’de Çöp Adam, Tv8’de Tuzak, Show TV’de Hayat Bugün, TRT1’de Kasaba Doktoru, atv’de Kuruluş Osman, Fox TV’de Bir Peri Masalı ve Kanal D’de ise O Kız dizisi vardı.

Kuruluş Osman, Çarşamba akşamları en çok izlenen dizi olarak rakip tanımıyor. Ancak iki haftadır ekrana gelmekte olan Çöp Adam dizisi de reytingleriyle tabloda dikkat çekmekte. Bu hafta Total’de 7., AB’de 3. ve ABC1’de ise 5. sırada yer aldı. Diğer 5 diziden sadece O Kız dizisi, ABC1 kategorisinde 10. sırada yer almayı başardı. 4 dizi ise reytingleriyle ilk 10 tablosuna dahi giremedi!

Reytingde ilk 10'a giremeyen Tuzak ve Bir Peri Masalı'nın sosyal medya zaferine Çöp Adam darbesi! 8

Alınan bu reytinglerle Hayat Bugün dizisi için final kararı zaten verilmişti. Kasaba Doktoru dizisi ile ilgili henüz bir final kararı yok. Bir Peri Masalı dizisine de Fox TV şans tanımaya devam ediyor. Tuzak dizisinin ise 13. bölümde final yapacağı söylentilerine tv8’in sahibi Acun Ilıcalı, böyle bir durumun söz konusu olmadığını, devam edeceğini belirterek son verdi.

Reytingleriyle kanalları mutlu etmeyen bazı dizilerin, sosyal medyadaki başarılı duruşları ise takdir topluyor! Bu diziler içinde Tuzak ön sırada gelmekteydi! Zira ilk 10 tablosunda yer alamayan dizi, Çarşamba akşamları sosyal medyanın en popüler, en çok konuşulan dizisi olarak haftalardır zirvede yer almaktaydı. Keza Bir Peri Masalı dizisi de hatırı sayılır paylaşım oranlarıyla sosyal medyada dikkat çekmekte.

Reytingde ilk 10'a giremeyen Tuzak ve Bir Peri Masalı'nın sosyal medya zaferine Çöp Adam darbesi! 9

Bu iki dizinin başarılı sosyal medya duruşu, bu hafta bir sıra geriledi! 2. bölümüyle ekrana gelen ve başrollerinde Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan’ın oynadığı Star TV’nin Çöp Adam dizisi, sosyal medyada birinciliğini ilan etmiş durumda!

Adba.tv tarafından yayınlanan tabloda haftaya bir değişiklik olur mu izleyip göreceğiz ama Tuzak dizisinin uzun zamandır sosyal medya tablosundaki tahtını yıkan dizi Çöp Adam oldu! Bir Peri Masalı ise, reytingleriyle yüzleri güldüremese de Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in başrolünde izleyenleri tarafından sosyal medyadan büyük destek görüyor! Dizinin giderek daha heyecanlı hale dönüşen hikayesi de yeni izleyici çekmek konusunda biraz daha umutlu gelişmelerle dolu…