Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, diziler konusundaki en çarpıcı sorunu gözler önüne serdi!

Kerem Bürsin, diziler konusundaki en çarpıcı sorunu gözler önüne serdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, en son Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde başrolde yer aldı. Hande Erçel ile birlikte çok başarılı bir iş çıkartan oyuncu, bu dizinin dünyanın dört bir yanına yayılması ile de popülerliğini artırdı.

Yurt dışında çok geniş bir hayran kitlesi oluştu ve Kerem Bürsin’in yabancı hayranlarının verdiği büyük destek de sosyal medyada oyuncunun sürekli gündem olmasını sağladı. Kerem Bürsin, yakında Eflatun isimli geçen sezon çekilen sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncunun ayrıca Pınar Deniz ile birlikte Disney Plus için bir sinema filminde rol alması de bekleniyor.

Katıldığı söyleşide birçok konuda açıklamalarda bulunan oyuncu, konuşurken kendisini frenlemeye çalıştığını da ifade etti. Yurt dışındaki oyuncularla Türk oyuncuları kıyaslayan Kerem Bürsin, ego konusuna dikkat çekti.

Kerem Bürsin, “Ünlü olmak ya da başarılı olmak, paralı olmak… Ne olursa olsun, insansın ve ünlü bir oyuncu olmak da günün sonunda bir sete girip işini yapıyorsun” dedi. Türk oyuncuların popülerleştiği zaman egolarının yükseldiği eleştirisinde bulunan Kerem Bürsin, çalıştığı ortamlarda bu tür insanlarla çok karşılaşmadığını anlattı.

Oyuncu, “Benim de eminim yapmış olduğum yanlışlar oldu ki, sonrasında özür dileme gereğini duydum. Olabilen şeyler bunlar” şeklinde konuştu.

Çalıştığı kişilerle ya da yapımcılarla ilgili bir sorun olursa sesini çıkartması gerekeceğini anlatan oyuncu, “Biraz daha ekipçi olmamız lazım. Esas demek istediğim oydu. Bizim ekipçi olmamız lazım, oyuncu, ekip diye bir ayırım olmamalı. Herkes oraya işini yapmaya gidiyor” ifadelerini kullandı.

Türk sineması konusunda da eleştirilerde bulunan oyuncu, şu sözleri söyledi: “Sinema olarak yeteri kadar risk almıyoruz. Sinema sektörümüzün elde ettiği başarı ile dizi sektörünün başarısının kıyaslamasını yapmamız lazım. Sinema oyuncusu kavramı da bizde yok. Amerika’da var. Film yapanlar var, dizi yapanlar var. Bizde öyle bir şey yok. Sinema bir sektör oluşmuş mu, ondan emin değilim. Dizi yapımcıları sinema yapıyor, onlar ayakta tutuyor ama iki farklı dizi sektörü ile sinema sektörümüz yok.”

Eflatun filminin de kendisi için çok güzel geçtiğini ve Sen Çal Kapımı dizisini çekmeye başlamadan önce bu film projesini yaptıklarını anlatan oyuncu, “Çok güzeldi. İrem ile oynadık. Daha festivallere gidecek. İzlemedim, o yüzden nasıl olduğunu bilmiyorum. Ama fragman cool gözüküyor” dedi.