Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, Ege Kökenli’nin düğününe katıldı, günün adamı oldu!

Kerem Bürsin, Ege Kökenli’nin düğününe katıldı, günün adamı oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Ege Kökenli, 28 Temmuz Perşemebe akşamı 7 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Lior Ahituv ile evlendi. Kökenli’nin düğününe çok sayıda ünlü arkadaşı da katıldı. Düğündeki eğlenceli anlardan sosyal medyada pek çok paylaşım yansıdı. Bu paylaşımlar arasında ise en çok Kerem Bürsin dikkatleri çekti.

Bürsin’in düğüne geldiği anlarda magazin gazetecilerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Oyuncu, yeni bir projesi olup olmadığı sorularına görüşmeleri olduğunu ama bir netlik olmadığı yanıtını verdi. Yeni bir ilişki sorusuna ise “İlişki de yok merak etmek. Gayet singel’ım ama iyiyim” sözleri damgasını vurdu!

Kerem Bürsin, Ege Kökenli'nin düğününe katıldı, günün adamı oldu! 11

Kerem Bürsin, düğünde karşılaştığı arkadaşları ile gece boyunca eğlenirken çekilen pozları da sosyal medyada adeta gündem oldu! Yerli yabancı hayranları, Bürsin’in fotoğraflarına büyük ilgi gösterip adıyla açılan etiketlere yorumlar yapınca Kerem Bürsin bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu!

Kerem Bürsin, Ege Kökenli'nin düğününe katıldı, günün adamı oldu! 12

Bürsin’in Ege Kökenli ile birbirinden komik pozları ile yapılan kolaj bir fotoğraf da gece boyunca sosyal medyada sıklıkla kullanıldı.

Kerem Bürsin, Ege Kökenli'nin düğününe katıldı, günün adamı oldu! 13

Güneşin Kızları dizisindeki ‘Melisa’ karakteri ile tanınan Ege Kökenli, ekrana en son Kefaret dizisi ile gelmişti. Asla Vazgeçmem, Kalp Atışı, Yasak Elma ve Benim Tatlı Yalanım’ın da bulunduğu dizilerde rol alan oyuncu, Star TV’de yeni başlayan Duy Beni dizisinde oynuyor şu sıralar. Ocak 2020’de nişanlanan çift düğünlerini pandemiden dolayı ertelemişti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ege Kökenli (@kokenliege)’in paylaştığı bir gönderi

Düğüne katılanlar arasında oyuncu Öykü Karayel ve şarkıcı eşi Can Bonomo da vardı.

Kerem Bürsin, Ege Kökenli'nin düğününe katıldı, günün adamı oldu! 14

İrem Helvacıoğlu da Güneşin Kızları adlı dizide birlikte rol aldığı Ege Kökenli’yi özel gününde yalnız bırakmadı.

Kerem Bürsin, Ege Kökenli'nin düğününe katıldı, günün adamı oldu! 15