Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin, Güney Amerika’yı fethetmeye devam ediyor! Sırada üç ülke daha var!

Kerem Bürsin, Güney Amerika’yı fethetmeye devam ediyor! Sırada üç ülke daha var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi ile adını tüm dünyaya ulaştıran Kerem Bürsin bu aralar ekranlarda görünmese de gündemden düşmüyor. Meksika’da hatrı sayılır derecede hayranı olan yakışıklı oyuncu üç Latin Amerika ülkesini daha fethetmeye hazırlanıyor.

Bugüne kadar birçok dizide rol almasına rağmen Hande Erçel’le başrolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı ile kariyerinin en büyük çıkışını yapan Kerem Bürsin’in hayranları dünyanın her yerinde. Sadece Sen Çal Kapımı değil, yakışıklı oyuncunun rol aldığı tüm diziler özellikle Latin Amerika ülkelerinde büyük beğeni topluyor.

Kerem Bürsin, Güney Amerika’yı fethetmeye devam ediyor! Sırada üç ülke daha var! 8

Kerem Bürsin’in bugüne kadar 80’den fazla ülkede gösterilen Sen Çal Kapımı dizisinin ardından üç dizisi daha Latin Amerika ülkelerinde gösterilecek. Buna göre Şeref Meselesi bugünden itibaren Paraguay’da, 1 Mart’ta Bolivya’da gösterilecek. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi de 1 Mart’tan itibaren Şili’de yayınlanacak.

Şeref Meselesi ve Bu Şehir Arkandan Gelecek yurt dışında en çok gösterilen Türk dizilerinden ikisi. Şeref Meselesi daha önce yayınlandığı Ekvador’da, Bu Şehir Arkandan Gelecek de daha önce izleyiciyle buluştuğu Fransa’da o kadar çok izlendi ki yayıncı kanallar bu iki diziyi bir kez daha ekrana getirmeye karar vermişti.

Kerem Bürsin, Güney Amerika’yı fethetmeye devam ediyor! Sırada üç ülke daha var! 9

Başrollerinde Kerem Bürsin’in yanı sıra Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Burcu Biricik ve Şükran Ovalı’nın yer aldığı Şeref Meselesi, 2016 yılında 26 bölüm olarak Kanal D’de yayınlanmıştı. Yayınlandığı dönem büyük ilgi gören dizi, bir İtalyan yapımından uyarlamaydı.

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde ise Kerem Bürsin’e Leyla Lydia Tuğutlu, Gürkan Uygun ve Defne Kayalar eşlik etmişti. Ay Yapım tarafından çekilen dizi ATV’de yayınlanmıştı. Bu Şehir Arkandan Gelecek 20 bölüm, Şeref Meselesi ise 26 bölüm olarak yayınlanmıştı.