Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Bergüzar Korel Londra’daki yeni hayatından detaylar paylaştı! Hayranlarından yorum yağdı!..

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel Londra’daki yeni hayatından detaylar paylaştı! Hayranlarından yorum yağdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz Kasım ayında üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu Bergüzar Korel ekranlara ere verdi ve tüm zamanını çocuklarıyla beraber geçiriyor.

Bu süreçte sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanmaya başlayan oyuncu zaman zaman çocuklarının yüzünü paylaşmamaya özen göstererek çektiği videoları takipçileriyle paylaşıyor.  Ali ve Han adında iki oğlu bulunan Bergüzar Korel kızı Leyla’nın doğumuyla beraber, ilk kez kız annesi olmanın mutluluğunu yaşadı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti geçtiğimiz aylarda tatil için Londra’ya gitmiş ve haklarında Londra’ya yerleştiler şeklinde haberler çıkmıştı.

Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından son dönemde yaptığı bir paylaşımda, Londra’da çocuk oyun odası tasarım ve uygulaması yapacak Türk ekip arayışına girdiğini duyurmuştu. Ünlü oyuncu Londra’daki evinin dekorasyonundan detayları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel Londra'daki yeni hayatından detaylar paylaştı! Hayranlarından yorum yağdı!.. 8

Paylaşımına, ‘Üç çocukla Londra’ notunu düşen oyuncunun Londra’daki evinden yayınladığı fotoğraflar,  ‘Çift Londra’ya mı yerleşiyor? sorularını yeniden gündeme getirdi.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin menajeri Ayşe Barım daha önce yaptığı açıklamada; söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirterek; “İngiltere’ye yerleşme durumu yok. 5 yıldır sık sık gidip geliyorlar” şeklinde konuşmuştu.

Öte yandan o dönem basında, Bergüzar Korel ile Halil Ergenç’in Londra’nın önemli bir bölgesinde ev tuttukları haberleri de yer almıştı. Yapılan haberlerde, ikilinin yeni evlerine taşınmaları durumunda sadece set olur ise İstanbul’a gelerek çekimlere katılacakları belirtiliyordu.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel Londra'daki yeni hayatından detaylar paylaştı! Hayranlarından yorum yağdı!.. 9

Bergüzar Korel’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Londra’daki evinin dekorasyonu ile ilgilendiği görülüyor.

Takipçileri oyuncunun paylaşımının altına; ‘Huzurla geçsin yeni hayatınız’, ‘Muhteşem görünüyor, ‘Bergüz ruhu budur’ şeklinde pek çok yorumda bulundular.