Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları proje haberi beklerken, Beren Saat’in imaj değişikliğinin nedeni ortaya çıktı!..

Hayranları proje haberi beklerken, Beren Saat’in imaj değişikliğinin nedeni ortaya çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Beren Saat’in geçtiğimiz günlerde imajını yenilemesi, kendisini ekranlarda görmeyi özleyen hayranlarını heyecanlandırmıştı.

En son Netflix için 2 sezon çekilen Atiye dizisinde rol alan oyuncu saç rengini açtırdı ve kahkül kestirdi. Ünlü oyuncunun bu değişikliği yeni bir proje için yaptığı düşünülürken bu imaj değişikliğinin nedeni kısa süre sonra anlaşıldı.

Şu sıralar gündemde Beren Saat’in adının geçtiği bir proje olmadığından, 26 Şubat’ta 38 yaşına basan oyuncunun doğum gününe sayılı günler kala yaptığı değişiklik, ‘Yeni yaşına yeni imajla girmek istedi’ şeklinde yorumlanabilir.

Yeni yaşında ilk kutlama oyuncunun müzisyen eşi Kenan Doğulu’dan geldi. 2014 yılında nikah masasına oturan çift bir çok kez boşanma haberleri ile gündeme gelmişti.

Çiftin son dönemdeki görüntüsünden zorlu günleri geride bıraktıkları anlaşılıyor.  Kenan Doğulu eşinin doğum gününü instagram hesabından yayınladığı video ile kutladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kenan Doğulu (@kenandogulu)’in paylaştığı bir gönderi

Kenan Doğulu paylaşımına; “İlham kaynağım, dünyamın en güzel rengi ve en tatlı şansımsın. İyi ki doğdun sevgilim, iyi ki birbirimizi bulduk” notunu düştü.

Kenan Doğulu ile Beren Saat’in, evliliğinde bazı sorunlar yaşanmış ve çift ayrılık aşamasına gelmişti. Ünlü çift, pandemi döneminde daha çok bir arada kalma fırsatı buldu ve evliliklerini de bu dönemdeki dayanışmalarıyla kurtardı.

Beren Saat en son 2015-2016 yıllarında rol aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinin ardından bir daha ekranda görülmedi. Uzun yıllar dizilerde ya da sinemada da yer almayan oyuncunun son dönemde adı herhangi bir proje için geçmiyor, hayranlarıyla sadece zaman zaman sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hasret gideriyor.