Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin hakkında ortaya atılan bu iddia çok konuşulur!..

Kerem Bürsin hakkında ortaya atılan bu iddia çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Hande Erçel ile birlikteliği sessiz sedasız sonra eren Kerem Bürsin hakkında çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi.

Kerem Bürsin’in Hande Erçel’den ayrıldıktan sonra eski sevgilisi oyuncu Yağmur Tanrısevsin’le  sosyal medyada yeniden takipleşmesi kafaları karıştırdı.

2014 yılında ilişkilerini noktalayan Yağmur Tanrısevsin ile yakışıklı oyuncunun sosyal medyada takipleşmesi, akıllara “Aşk yeniden mi?” sorusunu getirdi.

Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bürsin ikilisi 2013-2014 yıllarında Kanal D’de yayınlanan ve fenomen olan Güneşi Beklerken dizisinde birlikte rol almış ve arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü. İkilinin, Twitter’da yeniden takipleşmesi hayranlarını sevindirdi. Bir yıl birlikte olan oyuncular, 2014 yılında ilişkilerini noktalamıştı. O dönem evlenecekleri konuşulan çiftin, başka projelerde yer almaları nedeniyle birbirlerine zaman ayıramadıkları için ayrıldığı iddia edilmişti.

Kerem Bürsin hakkında ortaya atılan bu iddia çok konuşulur!.. 7

Öte yandan, magazin gündemine bomba gibi düşen Hande Erçel ayrılığı ve aşk iddiasının ardından Kerem Bürsin’in ajansından basın açıklaması yapıldı; Açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız.

Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiçbir şekilde doğru değildir.

Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur. Oyuncumuz Kerem’in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz.”