Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale doğru giden Bir Zamanlar Çukurova’da beklenmedik yeni karar!

Finale doğru giden Bir Zamanlar Çukurova’da beklenmedik yeni karar!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor! Dizi dördüncü sezonu ile yine çok başarılı işlere imzasını atıyor. Kendi izleyici kitlesini ekrana taşımaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünde Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha alacağı yeni karar ile dikkatleri çekecek.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ 17 Mart Perşembe akşamı 20.00’de 128’inci bölümüyle atv ekranında olacak. Hakan Gümüşoğlu karakteri ile sezon başında diziye katılan İbrahim Çelikkol’un başrol performansı da ilgiyle izleniyor. Züleyha’nın gerçekleri öğrenmesi ve sonrasında Hakan’ı hayatından çıkarma kararı alması da çok dikkat çekecek.

Finale doğru giden Bir Zamanlar Çukurova'da beklenmedik yeni karar! 7

140. bölümü ile birlikte final yapması beklenen atv dizisinde neler olacağının detayları da ortaya çıktı. Mehmet Kara olarak tanıdığı ve evlenmek üzere olduğu kişinin silah kaçakçısı Hakan Gümüşoğlu olduğunu öğrenen Züleyha büyük bir yıkım yaşar. Züleyha, evlilik kararı aldığı Hakan’ı derhal hayatından uzaklaştırma kararı alırken, gerçeği kendisinden sakladığı için Fikret’e de tepki gösterir.

Hakan’la ilişkisini tamamen koparmak isteyen Züleyha, Fikret’in Hakan’ın şirketteki hisselerini almasını ister. Hakan ise kendisiyle görüşmeyi ısrarla reddeden Züleyha’nın karşısına çıkabilmek için çılgınca bir hamle yapar. Çolak ise tüm bu yaşananları Çukurova’daki iktidarını sağlamak için bir fırsat olarak görür.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümüyle perşembe 20.00’de atv’de.