Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin hayranı Latin kızlar Türkiye’ye seyahat planı yapıyor! Amaçları ona benzeyen bir erkek bulmak!

Kerem Bürsin hayranı Latin kızlar Türkiye’ye seyahat planı yapıyor! Amaçları ona benzeyen bir erkek bulmak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tüm dünyada olay yaratan Sen Çal Kapımı dizisinin HBO’da yayınlanmasının ardından Kerem Bürsin Latin Amerika ülkelerinde büyük bir yıldıza dönüştü. Kerem Bürsin’in bu ülkedeki hayranları yakışıklı oyuncuya benzeyen bir erkekle tanışmak için Türkiye’ye seyahat planı yapmaya başladı.

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi bir süre önce Latin Amerika ülkelerinde yayın yapan HBOMaxLA’da yayınlanmaya başladı. Dizinin yayınının ardından bu ülkelerde büyük bir Kerem Bürsin çılgınlığı başladı. Latin Amerikalı kadınlar Kerem Bürsin’e aşık oldu.

HBOMaxLA, Twitter hesabından yKerem Bürsin’in fotoğrafını paylaştı ve “Sen Çal Kapımı’nın ardından Türkiye’ye uçak bileti aramaya başlayanlar fav’lasın” diye yazdı. Bu paylaşıma yüzlerce beğeni ve yorum geldi. Gelen yorumlardan bazıları çok ilginçti.

Kerem Bürsin’in Kolombiya’dan bir hayranı Sen Çal Kapımı dizisinden sonra telefonuna sevgili bulma uygulaması olan Tinder’ı indirdiğini ve Türkiye’den erkekleri araştırmaya başladığını yazdı. Bu hayran Kerem Bürsin’e benzeyen bir Türk erkeği bulmayı çok istediğini belirtti.

Guatemela’dan yine bir başka hayranı da “Eğer bu konuda bir şey yapmadığımı söylersem yalan olur. Şu an Serkan Bolat’a benzeyen yakışıklı bir Türk erkeği bulmak için can atıyorum” diye yazdı. Bazı hayranları Kerem Bürsin’i James Dean’e benzetti.

Görünen o ki Kerem Bürsin, Can Yaman’ın ardından Türkiye’nin dünya starı yeni bir erkek oyuncusu oldu bile. Türkiye’nin dünyaya tanıtımı noktasında büyük başarılar sağlayan Kerem Bürsin, geçen yıl bu konuda zirvede yer alan Can Yaman’dan bayrağı devralmış gibi gözüküyor.