Ana sayfa Sinema Kerem Bürsin hayranları buraya! Son filmi Eflatun’un tanıtımı yayınlandı!

Kerem Bürsin hayranları buraya! Son filmi Eflatun’un tanıtımı yayınlandı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin dünyada elde ettiği başarının ardından şöhretin keyfini çıkaran ve yeni projelerine odaklanan Kerem Bürsin’i hayranları çok özledi. Kerem Bürsin’in hayranlarına müthiş bir haberimiz var. Yakışıklı oyuncunun başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı Eflatun filminin fragmanı nihayet yayınlandı.

Kerem Bürsin’in başrolünü Hande Erçel’le paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi sona ereli aylar oldu ancak yakışıklı oyuncudan hala netleşen bir yeni proje haberi gelmedi. Ama gelen güzel bir şey var. O da başarılı oyuncunun başrolünde yer aldığı Eflatun filminin tanıtımı.

Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Eflatun isimli filmin tanıtımı nihayet paylaşıldı. Tanıtım, özellikle Bürsin hayranları arasında büyük bir heyecana yol açtı. Filmin çekimleri pandemiden önce tamamlanmasına rağmen hala gösterime girmedi.

Eflatun isimli filmde Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra Nazan Diper, Melisa Akman, Erman Okay, Semiha Bezek, Haydar Köyel, Nagihan Gürkan ve Yıldız Kültür rol alıyor. Eflatun filminin konusu ise şöyle:

Eflatun, beş yaşındayken görme yetisini kaybeder. Bu süreçte babasının öğrettiği ses ve gölge oyunları ile ekolokasyon yöntemini kullanarak hayata tutunur. Gerçek ile hayalin birleştiği noktada bir yaşam kuran Eflatun, babasından kalma saat tamircisinde çalışır. Ve bir gün bir adamın sesini duymasıyla zaman, onun için durur.

Yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını Cüneyt Karakuş’un üstlendiği film Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nden yapım desteği aldı. Filmde, VFX, 2D, 3D, özel ses efektleri, reel görüntüler ve animasyonları bir arada kullanılarak görme engelli bireylerin dünyayı algılayış biçiminin somutlaştırması amaçlandı.