Ana sayfa Dizi Haberleri Erkek Severse dizisi izleyicilerinin arzusu kabul edilmedi, kötü haber geldi!

Erkek Severse dizisi izleyicilerinin arzusu kabul edilmedi, kötü haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkek Severse isimli dizinin büyük ilgi görmesinin ardından, bir uzatma ihtimali olabilir mi diye bekleyen birçok dizi hayranı bulunuyor. İlk sezonu 13 bölüm süren ve beğeni toplaması üzerine 13 bölümlük ikinci sezonu da çekilen dizi, toplam 26 bölümlük bir proje oldu.

Alperen Duymaz, Büşra Develi ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı dizinin Bein Connect platformunda yeni bölümlerinin yayınlanmasına devam ediliyor. Görkem Sevindik ile Yağız Can Konyalı’nın da kadrosunda yer aldığı dizi bir romantik komedi hikayesi olarak öne çıktı.

Türkiye’de gördüğü ilginin daha fazlasını yurt dışında görmekte olan Erkek Severse dizisinden izleyicilere kötü haber geldi.. Dizinin uzatılma ihtimalinin olmadığı ortaya çıktı. Erkek Severse dizi ekibi son sahneleri de çekti ve dağıldı…

Büyük bir özen gösterilen dizinin yapımcısı Gold Film… Yüksek bütçesi ile dikkat çeken Erkek Severse’nin özel bir iş olduğunu herkes görüyor. İzleyiciler uzatılmasını istese de hikaye bitti ve devamı gelmeyecek.

Erkek Severse dizisi izleyicilerinin arzusu kabul edilmedi, kötü haber geldi! 7

Romantik komedi dizileriyle öne çıkan Aslı Zengin’in senaryosunu yazdığı Erkek Severse’nin şimdiye kadar 20 bölümü izleyicilerle buluştu. Dizinin 26. bölümüyle birlikte final yapacağını belirtelim.

Çekimler bitmiş olabilir ama 14 Nisan tarihine kadar devam edecek olan diziden geriye 6 bölüm kaldı… Çekimler tamamlandığı için ekip dağıldı ama Bein Connect platformunda perşembe akşamları yeni bölümlerin yayınlanmasına devam edilecek.

Dizinin son bölümlerinde izleyiciler bazı gerçeklerle yüzleşecek.