Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisi, Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı etkisi yaratabilir!

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisi, Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı etkisi yaratabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yaz döneminde yayınlanacak olan dizilerden birisi de Ya Çok Severse ismiyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Daha önce “Gün Işığım” adıyla duyurulan projede isim değişikliği yaşandı. Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan hayranları heyecanla yeni dizi Ya Çok Severse’yi bekliyor.

Türk dizileri arasında yurt dışında en çok sevilen yapımlar genellikle romantik komedi hikayeleri oluyor. Erkenci Kuş dizisi bu anlamda büyük bir imza atmış ve Türk dizi sektörüne çok önemli kazanımlar getirmişti. Hem Can Yaman hem de Demet Özdemir, bu projeden sonra yurt dışında çok geniş kitlelere hitap etme fırsatı buldu.

Benzer şekilde romantik komedi alanında çığır açan projelerden birisi de Sen Çal Kapımı oldu. Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı bu dizi de hem ülkemizde hem de yurt dışında çok büyük kitlelere ulaştı.

Hem Erkenci Kuş hem de Sen Çal Kapımı dizileri aynı zamanda romantik komedi hikayelerinin Türkiye’de uzun süreli olabileceğini de ortaya koyan projelerdi. İşte bu noktada Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin başrolünde yer alacağı Ya Çok Severse isimli romantik komedi dizisinin de çok başarılı bir süreç geçirme ihtimali bulunuyor.

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisi, Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı etkisi yaratabilir! 7

Zaten Kerem Bürsin hayranları uzun süredir yeni televizyon dizisini bekliyordu. Oyuncunun 2021 yılında final yapan Sen Çal Kapımı’nın ardından 2 yıllık süre geçtiği için hayranları yeni proje istiyordu. Oyuncu, yeni dizisi ile bir kez daha romantik komedi hikayesiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Hafsanur Sancaktutan da son dönemin öne çıkan genç kadın oyuncularından ve romantik komedi anlamında ikinci kez kamera karşısına geçmiş olacak. Gülperi, Aşk Ağlatır, Son Yaz, Darmaduman isimli televizyon projeleri hep dram ağırlıklıydı. Disney Plus’ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda’dan sonra oyuncu, oyuncu yeniden romantik komedi hikayesinin parçası olacak.

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin uyumu ve enerjisi de hem ülkemizdeki hem de yurt dışındaki dizi hayranları tarafından çok merak ediliyor.