Ana sayfa Dizi Haberleri Öznur Serçeler, Doğukan Polat ve Buçe Buse Kahraman için Yalı Çapkını dizisi kariyer fırsatı yarattı!

Öznur Serçeler, Doğukan Polat ve Buçe Buse Kahraman için Yalı Çapkını dizisi kariyer fırsatı yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öznur Serçeler, Doğukan Polat ve Buçe Buse Kahraman için bu sezon Yalı Çapkını dizisindeki diğer meslektaşları gibi çok heyecan verici oldu. 3 oyuncu da rolleri ile öne çıktı ve projenin başarısında önemli pay sahipleri olarak anıldı. Doğukan Polat’ın diziye veda etmesi ise birçok izleyiciyi üzen bir gelişme oldu. Ancak oyuncular gelinen durumdan çok memnun.

Dizinin güçlü hikayesinde Asuman karakterini canlandıran Öznur Serçeler, “Çok güzel bir sezon oldu. Keyifle çalıştık. Bütün arkadaşlarımız ile birbirini seven, güzel bir ekiptik. Hala da görüşmeye devam ediyoruz, tatilde olsa. Hepimiz biraz dinlenip, tatil yapacağız. Keyfimiz yerinde” diye konuştu.

Öznur Serçeler, Doğukan Polat ve Buçe Buse Kahraman için Yalı Çapkını dizisi kariyer fırsatı yarattı! 9

Doğukan Polat ise dizinin hikayesinde Fuat karakteriyle yer aldı. Sezon sonuna doğru da Fuat karakterinin ölmesi ile birlikte dizinin hayranları arasında büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Karakterin hikayesine tam olarak girilemediği eleştirileri yapan izleyiciler, Fuat karakterinin gidişine üzüldü. Doğukan Polat da böylelikle proje veda eden isimlerden birisi oldu.

Doğukan Polat, “İyi bir sezondu, güzel bir sezondu. Sezona damga vuran bir işti. Unutulmayacak bir işe imza attık. Onun için mutluyuz” diye konuştu.

Doğukan Polat’ın Fuat karakterinden sonra yüzünü dinlendirmek için sakal bırakması da hemen dikkat çekti.

Öznur Serçeler, Doğukan Polat ve Buçe Buse Kahraman için Yalı Çapkını dizisi kariyer fırsatı yarattı! 10

Pelin karakteri ile dizide çok tartışılan isimlerden birisi de Buçe Buse Kahraman oldu. Sosyal medyada yoğun eleştirilere de maruz kalan, hatta linç edilmesi üzerine de isyanını dile getiren oyuncu, kariyerinde en popüler dönemini yaşıyor.

Öznur Serçeler, Doğukan Polat ve Buçe Buse Kahraman için Yalı Çapkını dizisi kariyer fırsatı yarattı! 11

Oyuncu, “Çok keyifli bir sezondu, çok güzel bir şekilde çalıştık. Zaten bunun karşılığını aldık” dedi.

Başladığı zaman dizinin bu kadar büyük etki yapacağını beklemediğini de anlatan Kahraman, iyi bir iş ortaya koydukları için mutlu olduğunu söyledi.

Sokakta herkesin kendisini sevgiyle karşıladığını anlatan oyuncu, bunu dizinin çok sevilmesine bağladı.