Ana sayfa Sosyal Medya ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi umut vaat ediyor!

ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi umut vaat ediyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi, dün akşam ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Rakiplerinden farklı bir hikayeye sahip dizi reytinglerde fena olmayan bir başlangıç yaptı. Merak uyandıran sahneleriyle de izleyici tarafından “umut vaat ediyor” olarak değerlendirildi.

Yargı ve Teşkilat gibi çok iddialı rakiplerinin yanında kendi halinde bir dizi olarak ilk bölümüyle ekrana gelen Adı Sevgi aldığı reytinglerle şaşırttı. Tüm izleyicilerde ortalamanın biraz altında puan alan dizi gecenin beşincisi oldu. Bu puan ne iyi ne de kötü olarak yorumlandı. Ancak şurası bir gerçek ki çok iddialı başlayan birçok yapımdan daha iyi bir başlangıç yaptığı ortada.

Adı Sevgi dizisi ilk bölümüyle izleyiciler tarafından “umut vaat edici” olarak değerlendirildi. Sosyal medyada dizi eleştirileri yapan Deniz Tural Adı Sevgi’nin ilk bölümü için şunları yazdı: “#AdıSevgi ilk bölümün sonuna geldik. Bölüm sonu çok fenaydı yalnız. Haftaya olaylar olaylar.. Elif ve Emir’in güçlerini birleştirip Zeynep’i kurtarma detayları çok başarılı. Umut bahşeden bir hikaye. Emeklere sağlık.”

ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi umut vaat ediyor! 9

Dizide Gizem Güneş’in canlandırdığı Elif karakteri de izleyiciden tam not aldı. Bir izleyici karakteri çok güçlü bulduğunu belirtti ve “Elif’e bayıldım, çok güçlü bir karakter. Gizem Güneş role çok yakışmış, yolu açık olsun” diye yazdı.

ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi umut vaat ediyor! 10

Türkiye’nin kanayan yarası olan kadına şiddete dikkat çeken dizinin açılışı da çok etkileyici bulundu. Bir başka izleyici yorumunda şöyle yazdı: “”Madem bu kadar kolay, neden bir sürü kadın ölüyor bu ülkede?..” #AdıSevgi oldukça sarsıcı bir açılışla başladı.”

ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi umut vaat ediyor! 11

Dizinin başrollerinde Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Feride karakterine hayat veren Gizem Güneş ile yine genç kuşağın başarılı oyuncularından Yunus Emre Yıldırımer var. Koliba Film imzalı dizinin yönetmenliğini ise Sadullah Celen üstleniyor.

Senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura’nın kaleme aldıkları Adı Sevgi dizisi, adından da anlaşılacağı üzere sevgi dolu bir öğretmenin, öğrencileri için verdiği büyük mücadele anlatılıyor. Bir kasabaya tayin olan genç bir öğretmenin, geldiği yerde küçük yaşta kız çocuklarının evlendirilmesiyle ilgili mücadelesi ve yarattığı değişim ekrana getirilecek.