Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin arasında gerçekte ne var?

Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin arasında gerçekte ne var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990 yılında Mersin’de dünyaya gelen Yağmur Tanrısevsin, 2012 yılında başladığı dizi kariyerinde iddialı projelerde bulundu. Adını Feriha Koydum, Güneşi Beklerken ve Kalp Yarası dizileri oyuncunun akıllarda kalmasını sağladı.

32 bölüm süren Kalp Yarası dizisinin bitmesi ile birlikte yeniden İstanbul’a dönen oyuncu, final kararının ani olmadığını planlı bir şekilde veda ettiklerini belirtti. Oyuncu şu sıralarda dinleniyor ve yeni projeler için görüşmeler yapıyor. Bir de oyuncu hakkında aşk iddiaları ortaya atıldı.

2013-2014 sezonunda yayınlanan Güneşi Beklerken isimli dizide Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin aynı seti paylaştı. Arkadaşlıklarını aşka dönüştüren ikili daha sonra ayrılmıştı. Magazin basınında bu aşkın yeniden doğabileceğine yönelik haberler yapıldı. Bu haberlerin yapılmasının nedeni ise ikilinin yıllar sonra sosyal medyada birbirlerini takip etmeye başlamasıydı.

Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin arasında gerçekte ne var? 7

Hande Erçel’den ayrılan Kerem Bürsin’in eski aşkı ile yeniden bir araya gelmek istediği iddiaları ortaya atıldı. En son Oğuzhan Koç ile uzun bir ilişkiden sonra ayrılık süreciyle hatırlanan Yağmur Tanrısevsin, Kerem Bürsin ile aşk iddiasının doğru olmadığını söyledi.

İsmi eski sevgilisi Kerem Bürsin ile yeniden anılan oyuncu, hayatında her şeyin güzel gittiğini açıkladı. Kerem Bürsin ile sosyal medyada tekrar birbirlerini takip etmelerinin bir aşk ihtimalini ortaya çıkarsa bile bu doğru değil. Çünkü onlar önce arkadaşlar.

Yağmur Tanrısevsin, “Kerem benim arkadaşım. Ben de haberlerde gördüm. Öyle bir şey kesin olarak yok” diyerek konuyu kapattı. Oyuncu, aralarında yeniden bir aşk olmasının da mümkün olmadığını özellikle belirtti.

Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin sosyal medyadan yeniden birbirlerini takip etmeleri bir aşk ihtimalini doğurur mu? Magazin basınında bu tür takipleşmeler hep bir aşk ihtimali olarak ortaya atılıyor ve merak unsuru kullanılarak tıklama almaya çalışılıyor. Oyuncular da bu durumun tarafları olarak mecburen bazen bu aşk iddialarına yanıt vermek durumunda kalıyor.