Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Baba dizisine flaş bir kadın oyuncu katılıyor!

Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Baba dizisine flaş bir kadın oyuncu katılıyor!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı yeni dizisi Baba, yayınlandığı ilk bölümüyle birlikte birçok izleyiciyi etkisi altına alan bir yapım oldu.

İzmir Ödemişli bir ailenin yaşadıklarını anlatan Baba, herkesin hayatından bir şeyler bulduğu bir dizi oldu. Diğer dizilerin abartılı yaşamlarından uzak, Anadolulu bir Türk ailesini en doğal haliyle izleyicinin karşısına çıkaran birçok kişiyi etkiledi.

Salı akşamları izleyicisiyle buluşan dizinin kadrosuna 7.bölüm ile birlikte yeni bir isim katılıyor. Yer aldığı pek çok başarılı proje ile tanınan Dilara Aksüyek, Baba dizisi ekibine dahil oldu. Güzel oyuncu dizide Elif karakterine hayat verecek.

Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Baba dizisine flaş bir kadın oyuncu katılıyor! 7

2012 yılından bu yana farklı projelerle ekranlarda gördüğümüz oyuncu, Merhamet dizisindeki Sadiye karakteriyle büyük dikkat çekmişti. Adı Mutluluk dizisinde ise Dolunay karakteriyle iyi bir çıkış yapan Dilara Aksüyek’i Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Mahfiruze Sultan olarak izledik.

İstanbullu Gelin’de canlandırdığı İpek Boran karakteri geniş kitleler tarafından tanındı. Arıza dizisinin ardından yaz döneminde Baş Belası ile Atv ekranında yer alan Dilara Aksüyek son dönemde birbiri ardına projelerde yer aldı.