Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin İspanya’dan döndü ama yankısı hala sürüyor!

Kerem Bürsin İspanya’dan döndü ama yankısı hala sürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisiyle kariyerinde büyük bir atılım yapan Kerem Bürsin, kısa süre önce gittiği İspanya’da bir dünya starı gibi karşılanmıştı. Yakışıklı oyuncu İspanya’dan döneli çok oldu ama ülkedeki yankısı hala sona ermedi.

Hande Erçel’le başrolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin 85 ülkede yayınlanmasının ardından her iki oyuncu dizinin getirdiği şöhretin meyvelerini yiyor. Hande Erçel yeni projesi için anlaşma yaparken Kerem Bürsin’den ise hala bir ses yok. Kulislerdeki bilgilere göre Kerem Bürsin bir süre daha setlerden uzak durmayı düşünüyor.

Ancak yakışıklı oyuncu boş durmuyor. En son Malaga Film Festivali’ne onur konuğu olarak katılmak üzere İspanya’ya giden Bürsin, kelimenin tam anlamıyla ülkede büyük olay yarattı. Hayranlarının çığlıklarla karşıladığı Bürsin sinema dünyasının dünyaca ünlü isimleriyle de bir araya gelme fırsatı yakaladı.

Kerem Bürsin İspanya’dan döndü ama yankısı hala sürüyor! 9

Kerem Bürsin İspanya’dan döneli bir haftadan uzun oldu ancak ülkedeki yankısı hala devam ediyor. İspanya’nın, !Hola, Lecturas, ProntoEs, 10 Minutos ve Semana gibi en büyük dergileri Kerem Bürsin’le ilgili haberlere ve röportajlara yer verdi.

Kerem Bürsin İspanya’dan döndü ama yankısı hala sürüyor! 10

İspanyol hayranları, Sen Çal Kapımı dizisinden sonra Kerem Bürsin’in ülkelerine gelmesini iple çekiyordu. Bürsin’in ziyaretine günler kala İspanyol hayranları, sosyal medyada da heyecanlarını yansıtan pek çok paylaşım yapmışlardı.

Kerem Bürsin İspanya’dan döndü ama yankısı hala sürüyor! 11

Kerem Bürsin kırmızı halıda hayranlarının sevgi seli arasında kalırken, pek çok kişi ile de fotoğraf çekildi. Kerem Bürsin’in ödül törenine öncesi kırmızı halıda yaşadığı durum, adeta Oskar ödül törenlerinde Hollywood starlarına gösterilen ilgi gibiydi!

Ülkenin medyası da yaşanan bu çılgın karşılamayı yayınladı. İspanya’nın en büyük gazetelerinden El Pais’de de haber oldu. Haberde bu durum, “Türk oyuncu Kerem Bürsin kırmızı halıdan geçerken hayranları El Turco diye bağırdı” şeklinde lanse edildi.