Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Emre Karayel’in minik oğlu da babasıyla aynı kaderi yaşıyor!..

Oyuncu Emre Karayel’in minik oğlu da babasıyla aynı kaderi yaşıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- El Değmemiş Aşk, Düğüm Salonu, Söz Vermiştin, 1 Erkek 1 Kadın ve Son Yaz gibi yapımlarla tanınan oyuncu Emre Karayel  boş vakitlerini küçük oğlu Can ile geçirmekten büyük keyif alıyor.

2020 yılında,  8 yıldır birlikte olduğu iç mimar Gizem Demirci ile nikah masasına oturan oyuncu geçtiğimiz aylarda baba olmuştu.

Emre Karayel, oğluyla birlikte fotoğraflarını zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşıyor. Oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımda minik oğlu Can’ı kucağına alarak verdiği pozu yayınladı.

Emre Karayel paylaşımına;  “Oğlumun saçları döküldü ama yeleleri duruyor hala… Belli ki babası gibi at sevdalısı olacak… Ense kebabı çok lezzetli!” notunu düştü.

Oyuncu Emre Karayel'in minik oğlu da babasıyla aynı kaderi yaşıyor!.. 8

Esprili paylaşımıyla hayranlarını güldüren oyuncu bebeğinin yüzünü henüz göstermeyi tercih etmiyor. Emre Karayel’in paylaşımı kısa sürede takipçilerinden binlerce beğeni aldı.

Daha önce yer aldığı dizilerde provasını yaptığı babalığın tarifsiz bir duygu olduğunu da dile getiren Emre Karayel, oğlunu kucağına aldığı gün duygularını şu sözlerle ifade etmişti;
Oyuncu Emre Karayel'in minik oğlu da babasıyla aynı kaderi yaşıyor!.. 9

“Oğlumu kucağıma aldığımda böyle bir mucizenin parçası olduğum için çok mutlu oldum, acayip bir şey. Hastaneden çıkmadan göğsümde uyudu, tarif edilemez şeyler yaşıyorum.”