Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin İspanya’dan sonra İtalya’da gündemde!

Kerem Bürsin İspanya’dan sonra İtalya’da gündemde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Kerem Bürsin, Avrupa ülkelerini fethetmeye devam ediyor. Birkaç hafta önce İspanya’yı kasıp kavuran Bürsin şimdi de İtalya’da gündemde.

Bugüne kadar birçok dizide rol alan, ancak Sen Çal Kapımı dizisinin yurt dışında 80’den fazla ülkede gösterilmesinden sonra dünya çapında üne kavuşan Kerem Bürsin Avrupa ülkelerinde gündem olmaya devam ediyor.

Birkaç hafta önce ziyaret ettiği İspanya’da bir dünya starı gibi karşılanan başarılı oyuncu bu kez İtalya’da gündem konusu oldu. İtalyan Sky Uno kanalında yayınlanan eğlence ve seyahat programı Pechino Express’te Kerem Bürsin’den bahsedildi. Ülkemizle ilgili bilgilerin verildiği programda Kerem Bürsin için Türkiye’nin en sevilen oyuncularından biri olduğu yorumu yapıldı.

Kerem Bürsin İspanya’dan sonra İtalya’da gündemde! 43

Aslında İtalyanların Kerem Bürsin sevgisi yeni değil. Sen Çal Kapımı dizisinin ülkede yayınlanmasının ardından Hande Erçel ve Kerem Bürsin İtalya’daki hayran sayısını katbekat artırmıştı. Sen Çal Kapımı dizisi İtalya’da çok sevilmişti

Hatta dizi sona erdikten sonra bir İtalyan yayıncı Sen Çal Kapımı dizisini Love Is In The Air ismiyle kitap haline getirmişti. Dizi DVD’lerle satışa çıkarken kitabın dijital versiyonu da yayınlanmıştı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel, İtalya’dan davetler almıştı.

Bu arada Sen Çal Kapımı’nın başrol oyuncusu Hande Erçel de İtalya’yı ziyaret etti. Milano şehrine giden Hande Erçel burada hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yolda Hande Erçel’i gören İtalyanlar onunla fotoğraf çektirmek ve ona sarılmak için sıraya girdi. Hande Erçel İtalya seyahatinden paylaştığı fotoğraflarla da Twitter’da dünya gündemi oldu.