Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver; Oynamazsam ölmem ama eksik kalırım dedi!..

Aslı Enver; Oynamazsam ölmem ama eksik kalırım dedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Televizyon ekranlarına en son 2020 yılında Babil dizisiyle gelen Aslı Enver hayranlarıyla tiyatro sahnesinde buluşuyor.

Sırça adlı oyunda, İpek Bilgin, Aslı Enver, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven Murat Akpınar’la birlikte rol alan oyuncu, Hürriyet Gazetesinden Hakan Gence’ye röportaj verdi.

Şu an hayatının hem çok yoğun hem de çok tatlı bir döneminde olduğunu belirten Aslı Enver; “Bir dizide çalışırken o kadar yoğun oluyorsun ki yanında gelen tatlılıkları, başarıları ya da sevinçleri es geçebiliyorsun.

Şu anda da çok yoğun bir dönemdeyim; oyunumuz, geçen hafta çıkan film ve başka birtakım küçük işlerim sebebiyle… Ama onların tadına varabiliyorum, üstelik çok koştur koştur yapmıyorum. O yüzden ağır ağır, çok lezzetli bir yemek yiyor gibi hissediyorum.” şeklinde konuştu.

Aslı Enver; Oynamazsam ölmem ama eksik kalırım dedi!.. 8

Tiyatro oyununun yanı sıra, Sen Yaşamaya Bak adlı filmi geçtiğimiz günlerde Netflix’de yayınlanmaya başlayan oyuncu daha yolunun uzun olduğunu söyleyerek, “Oynamazsam ölmem ama eksik kalırım” dedi.

2015’te sahne aldığı  ‘Personel’ oyunundan sonra sahnelere yedi yıl ara veren Aslı Enver, Sırça oyununu seçme nedenini ise şu sözlerle anlattı; “İbrahim Çiçek’in, İpek’in ve Güven’in olmasıydı. Cem Yiğit de zaten izlediğim, takip ettiğim bir oyuncuydu. Aslında ben biraz daha güncel ve Türkçe oyunları seviyorum ama böyle bir ekibin bir araya gelme fırsatını kaçırmak istemedim.”

Aslı Enver; Oynamazsam ölmem ama eksik kalırım dedi!.. 9

Oyunda, kırılgan ve nahif ‘Laura’ karakterini canlandıran Aslı Enver, “Teksti okuduktan sonra Laura’nın ne kadar zor bir rol olduğunu fark ettim. İlk okuduğunda aslında bu kadar fark etmiyorsun ama işin içine girdikçe hem seyirlik olması, hem silik, hem kırılgan olması gerekiyor.

O zorluk bir süre sonra benim hoşuma gitti. Önce neresinden tutacağımı bulamadım ama bir noktada kendi içimde birleştirdiğim bir yer oluyor. Oradan tuttum ve tanıştığıma memnun oldum Laura’yla…” dedi.