Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, partneri Hande Erçel’i gözünde fazla büyütmüş

Kerem Bürsin, partneri Hande Erçel’i gözünde fazla büyütmüş

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ezgi Mola, 8 yıl aradan sonra yeniden dizileri dönüyor. Çöp Apartman isimli yapım ile yeni sezonda TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak olan ünlü oyuncu, youtube kanalı için Kerem Bürsin ile buluştu. İki ünlünün sohbetinde de önemli detaylar çıktı.

Sen Çal Kapımı dizisiyle yaz ekranına damga vuran Kerem Bürsin, partneri Hande Erçel ile ilgili güzel sözler söyledi. Partnerine hem iltifat eden hem de takdir edici sözler söyleyen Kerem Bürsin, oldukça samimiydi.

İkili arasındaki aşk iddialarını Hande Erçel, “Sadece işimizi yapıyoruz” diye yalanlarken, Kerem Bürsin’in övgülerine de teşekkür etti.

Kerem Bürsin, partneri Hande Erçel'i gözünde fazla büyütmüş 14

Peki Kerem Bürsin, partneri hakkında hangi iltifatlarda ve övgülerde bulundu? İşte ünlü oyuncunun Hande Erçel hakkındaki sözleri:

“Müthiş bir insan. Set ortamında seni motive ediyor, ekibi motive ediyor ve hiç söylenmiyor. Benden çok daha fazla çalışıyor ve herkesle çok tatlı, çok iyi. O konuda kendimi çok şanslı hissediyorum. Hande sıfır egolu bir insan ve dürüst olacağım ben onu hiç böyle beklemiyordum. Hande’nin adını duyduğumda tamam bakalım neyle karşılaşacağız dedim ama ben şok oldum.”

İşte Ezgi Mola ile Kerem Bürsin sohbetinin görüntüleri: