Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin setteki tavrıyla Hafsanur Sancaktutan’ın hayranlığını kazandı!

Kerem Bürsin setteki tavrıyla Hafsanur Sancaktutan’ın hayranlığını kazandı!

tarafından ker_def

Ya Çok Seversen isimli Kanal D dizisi perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin her yeni bölümü biraz daha hikayenin açılması ile daha da dikkat çekmeye başladı.

İki başrol oyuncusunun setteki enerjik ve uyumlu halleri de izleyicileri fazlasıyla etkiliyor. Sosyal medyada bir hayli konuşulan Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan, güçlü uyumları ile projenin başarıya ulaşması için büyük çaba harcıyor.

Hafsanur Sancaktutan, Hürriyet gazetesindeki röportajında Kerem Bürsin’e duyduğu hayranlığı kelimelere döktü. Oyuncu, partnerinin sette herkes ile çok iyi anlaştığını belirterek, şunları söyledi:

“Kerem çalışkan, çok özverili, kibar, bütün sete karşı böyle. Ayrıca hatta çocuklara ve hayvanlara, her canlıya aynı şekilde… Herkesin onunla bir kere çalışması gerektiğini düşünüyorum. Çok destek oluyor, oturup sohbet ediyoruz, sıkıntımızı paylaşıyoruz.”

Sette birbirlerine meydan okuyarak eğlenceli bir ortam da oluşturan iki başrol oyuncusu, hem çalışıyor hem de eğlenerek set ortamını şenlendiriyor.

İkilinin sosyal medyaya yansıyan eğlenceli meydan okumaları da izleyicilerin büyük ilgisini çekiyor.

Setteki günlerinden bahseden Hafsanur Sancaktutan, “Birlikte çok eğleniyoruz. Bazen “Tamam Kerem, artık işe dönelim” falan diyorum. Çünkü benimle çok uğraşıyor” diye konuştu.

Partenerinin röportajı okuyacağını da belirten oyuncu, şu sözleriyle de meydan okudu: “Şu an sette sürekli birbirimize meydan okuma halindeyiz. İlk o başlattı. Benim de örgütlediğim bir takım var, bakalım kim kazanacak.”