Ana sayfa Dizi Analiz Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan enerjisi tuttu! Ya Çok Seversen akıllarda iz bırakmaya başladı!

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan enerjisi tuttu! Ya Çok Seversen akıllarda iz bırakmaya başladı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece üçüncü bölümüyle Ab’de en çok izlenen dizi oldu. Hikayesinin giderek açıldığı ve romantik sahneleriyle çok konuşulan dizi seyircilerden alkışları topladı.

Hem Türkiye’de hem de dünyada ses getiren Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece yayınlanan 3’üncü bölümüyle dikkatleri üzerine çekti. Ateş ve Leyla’nın yakınlaştığı bölüm reytinglerde Ab’de en çok izlenen dizi oldu.

Berit’in kayboluşundan Leyla’yı sorumlu tutan Ateş, onun evden gitmesini istedi. Çok iyi bir av bulduklarını düşünen Yakup, Leyla’nın kovulduğunu duyunca kıyameti kopardı. Bakıcı olmadığı için çocuklarla ilgilenmek durumunda kalan Ateş, Aydos ve Ilgaz’ın konuşmasını duyarak Berit’in kaybolmasında Leyla’nın suçu olmadığını anladı. Leyla’yı bulmak için her yolu deneyen Ateş, İzmir için yola çıkmaya çalışan Leyla’ya yetişti ve ondan eve dönmesini istedi.

Ateş bir gece panik atak geçirdiği sırada Leyla ona yardım ederek sakinleşmesini sağladı ve ikili arasında yakınlaşma oldu. Füsun’un Ateş’in annesinin tasarımlarını kendi tasarımları gibi göstererek gelinen bir anlaşmada sona gelindiği sırada Ateş anlaşmayı bekleterek Bige’yle birlikte yeniden tasarımları hazırlamaya başladı. İlter Leyla’yı yeni çalışanlarla tanıştırmak için çağırırken Leyla çeteyi karşısında görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Ateş, şirket için önemli olan bir davette yeni tasarımı Leyla’nın giymesine karar verirken Leyla güzelliğiyle herkesi büyüledi. Ateş, Umut’un Leyla ile ilgilenmesini kıskanırken gecenin sonunda havuzda Ateş ve Leyla yakınlaştıkları havuzda öpüştü.

Dizinin yeni bölümünde gerçekleşen davette oyuncular şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Sahneye özel hazırlanan kostümleriyle dikkat çeken oyuncular sosyal medyada çok konuşuldular. Davette Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın dans ettiği romantik sahneler ise bölüme damga vurdu.

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, Kübra Sülün’ün senaryosunu yazdığı beğeniyle izlenen dizinin oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan dışında Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler yer alıyor.

‘Ya Çok Seversen’ yeni bölümüyle Perşembe akşamı Kanal D’de…