Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’den bir garip itiraf! Binadan binaya atlamaya hazır ama deniz sahnesinde dublör istiyor!

Kerem Bürsin’den bir garip itiraf! Binadan binaya atlamaya hazır ama deniz sahnesinde dublör istiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin’in yaptığı samimi bir itiraf hem güldürdü hem de şaşırttı! Özellikle Sen Çal Kapımı dizisinde oynadıktan sonra uluslararası alanda da büyük bir başarı elde eden oyuncu, şu sıralar sosyal medyanın gündeminden düşmeyen bir isim.

1987 yılında İstanbul doğumlu olan oyuncu, daha sonra ailesi ile Amerika’ya yerleşmiş. Bürsin, burada oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2012 yılında Türkiye’ye dönerek Güneşi Beklerken dizisinde rol almıştı. Bu dizi ile dikkatleri çeken ve kariyerinde bir çıkış elde eden oyuncu, son olarak ise Hande Erçel ile başrolünde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi ile ekranlara gelmişti.

85 ülkede Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlanmasının ardından yabancı hayran sayısını da giderek katlayan oyuncu, özellikle İspanya, İtalya gibi ülkelerde büyük ilgi ile karşılanmıştı. Şu sıralar geçtiğimiz yıl çekilen ve başrolünde İrem Helvacıoğlu ile oynadığı Eflatun filmi heyecanla bekleniyor oyuncunun.

Bir süre önce Disney Plus ile anlaşan oyuncunu, Pınar Deniz ile bir dijital platform için hazırlanan bir filmde rol alacağı da ortaya çıkmıştı. Bürsin, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette magazincilerin sorularını yanıtlarken içten yanıtlarıyla da dikkat çekti.

Kerem Bürsin'den bir garip itiraf! Binadan binaya atlamaya hazır ama deniz sahnesinde dublör istiyor! 8

Oyuncu, 10 yıl önce Türkiye’deki kariyerine başladığı günkü kadar büyük şevke sahip olmadığını belirtirken, Sen Çal Kapımı dizisindeki bir denize düşme sahnesini çekmek istemediği ve yönetmene dublör önerdiğini de ilk kez anlattı.

Oyunculuğa ilk başladığında bambaşka düşündüğünü söylemekten de çekinmeyen Kerem Bürsin, “10 sene önce başladığımda. Ocak’ta karakterim denize düşecek, hemen yaparım. Her şeyi yapmaya hevesliyim. Son dizimde yine böyle bir sahne vardı. Başkası yapabilir mi onu dedim. Genişten çekersin. Yani hevesim bilmiyorum. Binadan binaya atlamayı kesinlikle yapmak isterim. Ya da helikopterden düşmeyi isterim” diye konuştu.

Kerem Bürsin'den bir garip itiraf! Binadan binaya atlamaya hazır ama deniz sahnesinde dublör istiyor! 9

Aksiyon sahneleri çekmeyi çok sevmesine karşın Sen Çal Kapımı dizisindeki denize düşme sahnesinde, suyun da soğuk olması nedeniyle yönetmene dublör tavsiyesinde bulunduğunu analtan Kerem Bürsin, bu sahneyi geniş açıdan ve uzaktan çekerek kurtarabileceklerini söylediğini aktardı.

Kerem Bürsin’in bu itirafı gülümsetirken, aynı zamanda hem cesur sahnelerden çekinmeyip hem de soğuk denize girmek istememesi şaşırttı. Aksiyon dolu yapımlarda da rol almayı çok arzu ettiğini belirten Bursin, bir binadan bir başkasına atlamak veya helikopterden atlamak gibi sahnelerin olduğu bir yapımda rol almak istediğini belirtti.