Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’den Hande Erçel ile oynayacakları dizi açıklaması!

Kerem Bürsin’den Hande Erçel ile oynayacakları dizi açıklaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, şu sıralarda Nilperi Şahinkaya ile birlikte BluTV’de yayınlanmakta olan Aynen Aynen isimli dizide rol alıyor. Oyuncu, Emre Kınay’ın tiyatro teklifini reddetmişti ve bir projesi olduğunu söylemişti.

Bu projesinin detayları da önceki gün ortaya çıktı. Fox TV için hazırlıklarına başlanan Sen Çal Kapımı isimli yeni dizide Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in başrolde yer alacakları iddia edilmişti.

Bürsin, gece bir mekan çıkışında kamelara konuştu ve Hande Erçel’le dizi çekecekleri haberini doğruladı.Oyuncu, “Bakalım, inşallah olur.Ama biliyorsunuz bu işler biraz bazen şey oluyor, son dakika olmayan şeyler olabiliyor” dedi.

Erçel ile yeni tanıştığını ve çok iyi birisi olduğunu anlatan Kerem Bürsin, “Oyunculuğu ile ilgili alakalı da o bana düşmez ama iyi bir oyuncu, bu noktalara gelmiş” ifadelerini kullandı.

Dizinin yönetmenliğini Her Yerde Sen’i de yöneten Ender Mıhlar yapacak. Senaryoyu ise Ayşe Üner Kutlu yazıyor. Sen Çal Kapımı isimli yazlık dizinin Nisan ayının ortalarında çekimlerine başlanması planlanıyor.