Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’den sonra İspanya’yı sallayan Türk oyunculara bir bir yenileri ekleniyor!

Kerem Bürsin’den sonra İspanya’yı sallayan Türk oyunculara bir bir yenileri ekleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in İspanya’da yaptığı faaliyetler bir dönem çok konuşuldu. Sen Çal Kapımı dizisindeki performansı ve Hande Erçel ile ilişkisiyle de gündemden düşmeyen Kerem Bürsin, İspanya’da yaptığı temaslarla bu ülkede bir kariyer için de kapıyı açtı.

Kerem Bürsin’in yanı sıra Türk dizilerinin yoğun bir şekilde izlendiği İspanya’da Cansu Dere, Melis Sezen, Caner Cindoruk gibi Sadakatsiz dizisinin başarılı isimleri birbiri ardına gündem oldu. Kardeşlerim, Bir Zamanlar Çukurova gibi dizilerin de yayınlandığı İspanya’da Türk dizi dünyasına yönelik ilgi de katlanarak artıyor.

Geçtiğimiz yaz döneminde Onur Seyit Yaran, İspanya’ya giderek gündem olmuştu. Sonrasında ise Cansu Dere ve Melis Sezen’in ziyaretleri vardı. Geçtiğimiz hafta yine Kardeşlerim dizisinin bir başka iddialı ismi Yiğit Koçak, İspanya’da hayranları ile buluştu, medyada göründü.

Kerem Bürsin'den sonra İspanya'yı sallayan Türk oyunculara bir bir yenileri ekleniyor! 8

Şimdi ise benzer bir adım Sevda Erginci’den geldi… Yasak Elma dizisinde ilk iki sezonda yer alan ve sonrasında ekipten ayrılan Sevda Erginci, altıncı yani final sezonunda yeniden ekibe dönerek hayranlarını memnun etti.

Sevda Erginci, İspanyol dergisi Semana’ya röportaj da vererek bu ülkede dikkat çeken Türk oyunculardan birisi olduğunu gösterdi.

Kerem Bürsin'den sonra İspanya'yı sallayan Türk oyunculara bir bir yenileri ekleniyor! 9

Dizide canlandırdığı Zeynep karakterinin hümanist tavrına dikkat çeken oyuncu, dergideki röportajında şöyle diyor:

” Zeynep’in hümanist tavrı kesinlikle benim karakterime çok zıt ama doğayı, hayvanları seviyor olması, maddi konularla çok ilgilenmemesi benzeşen yönlerimiz.”

“Kendimi olduğum halimle beğeniyorum. O yüzden bir şey yaptırmayı hiç düşünmedim ama estetiğe karşı değilim. Boyum kısa ve ellerim çocuk eli gibi ama rahatsız değilim bunlardan… Çok gülüyorum hatta…. Onun dışında kendimi beğeniyorum…”

“Hiç romantik değilim. Aşkın geçici bir duygu olduğunu ve iyi vakit geçirmenin, iyi yol arkadaşı olabilmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Kıskançlığa, kısıtlamaya hiç tahammül edemem. Kendi özgür ve yalnız alanıma çok düşkünüm. bunlara saygıyla yaklaşabilen insanlarla bir arada olabilirim ancak..”