Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’den yeni dizi yok ama eski diziden haber var!

Kerem Bürsin’den yeni dizi yok ama eski diziden haber var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Fox TV’de yayınlananan Sen Çal Kapımı dizisi ile gelmişti Kerem Bürsin. Bir süre önce Hande Erçel ile ayrıldıkları iddiası ile şu sıralar magazin gündeminde yer alan Kerem Bürsin, bu dizi sayesinde popülerliğini daha da arttırdı. Başrolde birlikte rol aldığı Erçel ile uzun süre arkadaş olduklarını söyleyerek yakıştırmaları kabul etmemişti ama dizinin son aylarına doğru ilişkilerini de itiraf ettiler.

Sen Çal Kapımı dizisi, Eylül ayında ekrana veda ederken, 85 ülkede yayınlanmasıyla birlikte sosyal medyada hala çok konuşulan ve gündemden düşmeyen bir dizi oldu. İki oyuncu, bu dizi sayesinde yerli ve yabancı hayran kitlesini giderek büyütüyorlar.

Bu arada Kerem Bürsin’in yeni bir dizide rol alıp almayacağı da hayranlarının başka bir merak konusu. Oyuncunun şimdilik bir diziyle adı geçmiyor. Ancak eski bir dizisi yeniden gündeme geldi. Kerem Bürsin’in 2017 yılında Leyla Lydia Tuğutlu ile başrolünde oynadığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin, PuhuTV’de yayınlanmaya başlaması güzel bir sürpriz oldu.

Kerem Bürsin'den yeni dizi yok ama eski diziden haber var! 7

Ay Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini, şu sıralar Masumlar Apartmanı dizisi ile sıkça duyduğumuz başarılı kadın yönetmenlerimizden Çağrı Vila Lostuvalı üstlenmişti. Senaryosunu Ece Yörenç kaleme aldığı ve Gürkan Uygun’un da rol aldığı dizi, 14 Haziran 2017 tarihinde 20. bölümüyle final yapmıştı.

Bu arada Kerem Bürsin, pandemi öncesinde çekilen bir başka projesi ile de şu sıralar gündeme gelmeye hazırlanıyor. Oyuncunun İrem Helvacıoğlu ile başrolünde oynadığı Eflatun isimli filminin ulusal ve uluslararası festivallere katılması söz konusu. Yönetmenliğini Cüneyt Karakuş’un üstlendiği “Eflatun” filminin ilk tanıtımı da kısa bir süre önce yayınlandı.

Filmde ayrıca Nazan Diper, Melisa Akman, Erman Okay, Semiha Bezek, Haydar Köyel, Nagihan Gürkan ve Yıldız Kültür de rol almakta.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nden yapım desteği alan filmde, VFX, 2D, 3D, özel ses efektleri, reel görüntüler ve animasyonları bir arada kullanılarak görme engelli bireylerin dünyayı algılayış biçiminin somutlaştırması amaçlandı.

Karakuş Film imzalı Eflatun filminin konusu ise şöyle:

Gölge oyunlarıyla büyüyen görme engelli Eflâtun, yağmurlu bir günde kendisine bir şemsiye emanet edip giden bir adamın sesine âşık olur.

Eflâtun, beş yaşındayken görme yetisini kaybeder. Bu süreçte babasının öğrettiği ses ve gölge oyunları ile ekolokasyon yöntemini kullanarak hayata tutunur. Gerçek ile hayalin birleştiği noktada bir yaşam kuran Eflâtun, babasından kalma saat tamircisinde çalışır. Ve bir gün bir adamın sesini duymasıyla zaman, onun için durur…

Görme engelli bir karakterin gözünden portreler çizen ‘Eflâtun’, Cüneyt Karakuş’un yazıp yönettiği ilk uzun metraj filmi.