Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den iki yeni dizi atağı! Son Nefesime Kadar’dan sonra bir iddialı yapım daha yolda!

Fox TV’den iki yeni dizi atağı! Son Nefesime Kadar’dan sonra bir iddialı yapım daha yolda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon başından beri şanssız bir süreç geçiren Fox TV, pek çok dizisi için final kararı vermiş olsa da yeni ve iddialı yapımların hazırlıklarını da bırakmıyor. Her biten dizinin yerine bir başkasına getirmeden çok önce çalışmalar başlıyor. Final yapan dizinin ardından hemen yedekte bekleyen dizi ekrana getiriliyor.

Bu sezon tam 7 dizi için final kararı verdi kanal. Büyük iddia ile başlayan, pek çoğu iddialı isimler ve bir o kadar iddialı hikayeleriyle ekrana gelmeye başlayan projeler, ne yazık ki yeterli ilgiyi göremeyince kısa sürede ekrana veda etti.

Bazı diziler daha şanslıydı ve sezon ortasına kadar sürebildi. Son olarak Aşk Mantık İntikam da final yapacak diziler arasına katılmaya hazırlanıyor. Dizinin Mart ayında finali bekleniyor.

Fox TV’nin halihazırda devam eden Yasak Elma ve Mahkum dizileri, şu sıralar en çok ön plana çıkan diziler arasında yer almakta ekranda. Bu arada hafta içinde başlayan ve daha tanıtımlarıyla dikkat çeken yeni projesi Son Nefesime Kadar da bir süredir heyecanla bekleniyordu.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın başrollerinde yer aldığı dram ağırlıklı dizi, ilk bölümüyle 23 Şubat Çarşamba akşamı yayındaydı. Fox TV’nin bir başka dikkat çeken yapımı Ayşegül Harikalar Diyarı isimli dizisi için ise hazırlıklar sürüyor.

Fox TV'den iki yeni dizi atağı! Son Nefesime Kadar'dan sonra bir iddialı yapım daha yolda! 7

Sektörün iddialı yapımlara imzasını atan şirketi Tims&B tarafından hazırlıkları sürdürülen dizinin yönetmenliğini
Ariel Goldenberg üstlenecek. Reklam kökenli olan Goldenberg’in projenin başına geçmesi dizi ile ilgili bambaşka bir iddianın ortaya konulduğunun bir göstergesi.

Dizide kuaförde çalışarak hayatını sürdüren ve aynı zamanda kendi kremlerini hazırlayan, zengin bir hayal dünyasında yaşayan Ayşegül karakterinin renkli hikayesini anlatan bir dizi olacak adından da anlaşılacağı üzere. Ayşegül Harikalar Diyarı dizisinde, sosyal medyanın günlük hayatımızdaki yeriyle ilgili ironik mesajlar da verilecek. Henüz dizinin oyuncuları ile ilgili netlik sağlanabilmiş değil.

Ancak dizide üç ana kadın karakter olacağı biliniyor. Gamze, Ayşegül ve Ece isimli üç kız arkadaşın başından geçen olaylar aktarılacak. Gamze de Ayşegül gibi kuaför bir karakter. Arkadaşları olan Ece ile sosyal medyadan tanışıyorlar. Hayatları sık sık kesişen bu üç isim, aynı kişilerden hoşlanmaları ile ilginç bir yolculuğa çıkacaklar…