Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi, tam izleyici eleştirmeye başlamışken bombayı patlattı geliyor!

Yargı dizisi, tam izleyici eleştirmeye başlamışken bombayı patlattı geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, son yayınlanan bölümüyle izleyicinin bazı eleştirilerine maruz kalmıştı. Dizinin heyecan dozunu biraz eksik bulan izleyiciler, her hafta ekrana kilitleyen yapım için ‘sıkılmaya başladık’ şeklinde yorumlar yapmışlardı. Ancak senarist yine beklenmeyen hamleleriyle, bu yanlış intibayı kısa sürede değiştirecek anlaşılan o ki…

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldıkları Yargı dizisi, büyük bir emek ve titiz bir çalışmanın ürünü. Senarist Sema Ergenekon’un diziyi yazmaya başlamadan önce adliye koridorlarında uzun süre mesai harcadığı, her şeyi gerçeğe uygun yazabilmek için de hukukçularla çalıştığı bilinmekte.

İşini şansa bırakmayan Sema Ergenekon’un, bir önceki hafta Engin’in katilinin artık ortaya çıkmasını bekleyen sabırsız izleyici için pek de tatmin etmeyen bir bölümmüş gibi algılansa da Yargı’yı yeni bölümde yine heyecanlı bir yere taşıyacağı görülüyor.

Yargı dizisi, tam izleyici eleştirmeye başlamışken bombayı patlattı geliyor! 8

Diziyle ilgili yapılan eleştirilerin ardından, ilk bomba, hafta ortasında sosyal medyadan yapılan bir paylaşımla patlatıldı zaten!

Yarın akşam 22. bölümü yayınlanacak olan dizinin tanıtımı büyük ilgi çekerken, izleyici, bir önceki bölümle ilgili eleştirilerini çoktan rafa kaldırdı bile! Dizide giderek Ceylin’in işleri çıkmaza sokması, fevri davranışları nedeniyle Pars Savcı’yı da kırması, Ilgaz’ı zor durumların içine sokması, izleyenleri kızdıran bir gelişmeydi.

Ancak en çok da hala Engin’in katilinin ortaya çıkmaması izleyenleri germekte. Bu durum yeni bölümde çözülür mü izleyip göreceğiz ancak twitter’dan yapılan bir paylaşımla, yeni bölüm için heyecan adeta tavan yaptı!

“Büyük duruşmaya son 5 gün ⏳ Ceylin aklanacak mı?
Yekta bu kez hangi kozunu kullanacak? #Yargı Pazar akşamı saat 20.00’de @KanalD’de! Sakın kaçırma!” notuyla servis edilen ve fotoğraf olarak yayınlanan paylaşım, gelmekte olan bölümün yine heyecanı doruğa taşıyacağının da bir işareti olarak görüldü.

Bu paylaşımla birlikte dizinin takipçileri, pek çok yorum yaptı ve yeni bölümü heyecanla beklediklerini belirten, övgü dolu sözlerle mesajlar ilettiler. Bir izleyicinin tanıtımı Leonardo Di Vinci’nin Son Akşam Yemeği tablosuna benzetmesi de ilginç bir anektod oldu…

Yargı dizisi, tam izleyici eleştirmeye başlamışken bombayı patlattı geliyor! 9

22. bölümdeki mahkeme heyecanla beklenirken, Yekta’nın diplomasının sahte olduğunu Ceylin’in ispatlayıp ispatlayamayacağı da bir başka soru olarak havada duruyor. Arşivi patlatarak gerçeğe ulaşılmasını engelleyen Yekta’nın yeni oyunları da merak konusu. Mahkemede Ceylin’in Engin cinayetinden beraat edip etmeyeceği de tabii ki herkesin en çok merak ettiği konu. Yeni bölümde izleyicinin beklentisi, cinayetin artık çözülmesi üzerine. Bakalım istediklerini bulabilecek mi izleyenler? Yoksa senarist bambaşka bir hikayenin önünü mü açacak? İzleyip göreceğiz…

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı’da hepsi birbirinden başarılı performanslarıyla Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal, Cezmi Baskın, Nergis Öztürk de rol almakta.